Oana Roman îi dă replica lui Marius Elisei, după acuzațiile aduse: ”Cu asta am încheiat definitiv orice discuție”

Data actualizării: | Data publicării:

Oana Roman a clarificat acuzațiile aduse de soțul ei, Marius Elisei.

Oana Roman a ținut să clarifice public acuzațiile aduse de soțul ei, Marius Elisei, care spunea faptul că i-a lăsat ”afară” pe el și pe Isa și că nu îi pasă deloc de ei. Bărbatul a făcut postare pe rețelele de socializare, în care și-a spus toate ”frustrările” legate de această situație pe care se pare că, ulterior, a șters-o. Dacă inițial, fiica lui Petre Roman a spus că nu-i place să dea socoteală nimănui, din cauza articolelor scrise în mediul online, aceasta a decis să pună capăt zvonurilor. Mai mult, vedeta a public și o conversație dintre ea și tatăl fetiței ei, pentru a dovedi cum a stat situația în realitate.

„Nu-mi place să mă justific, pentru că niciodată nu mint. Punct. Dar pentru că presa iubește mult scandalul, deși eu niciodată nu am făcut scandal și nu mi-a plăcut să vorbesc aiurea, consider că este cazul să lămuresc. Cine nu a răspuns la telefon? Și câte mesaje am scris. Se știa și unde sunt și cu cine. Punct. Și cu asta am încheiat definitiv orice discuție despre acest subiect. Mulțumesc.”, a scris Oana Roman pe InstaStories, înainte să arate tuturor mesajele dintre ea și Marius din acea zi.

 

Din captura de ecran pe care a  făcut-o la conversația cu soțul ei reiese faptul că aceasta l-a înștiințat de plecarea ei, ba mai mult, l-a și întrebat dacă are cheile la el. În ciuda acestor eforturi, Marius Elisei nu i-a răspuns la telefon, publicând apoi nervos o serie de acuzații în spațiul public.

Afacerea din care câștigă bani Oana Roman: "Am rupt gura târgului." Vedeta a dat lovitura

 

 

Ce a declarat Marius Elisei, în urmă cu o zi

În urmă cu doar o zi, Marius Elisei a fost extrem de nervos pe soția lui, reproșându-i faptul că i-a lăsat ”pe afară” și nu i-a așteptat să se întoarcă de la locul de joacă. La finalul postării, bărbatul i-a dat chiar și o replică acidă Oanei Roman.

''Încă mai avem putere să zâmbim, am fost și noi la locul de joacă, ne-am distrat și am venit acasă și surpriză... Am rămas pe afară fără chei pentru că avea o întâlnire cu covoarele și nu a putut să ne aștepte, nici măcar nu poate să răspundă la telefon și acum căutăm variante unde să meargă Isa la wc. Concluzie, noi suntem foarte importanți pentru ea.'', a scris Marius Elisei pe rețelele de socializare, potrivit spynews.

Oana Roman, jignită de un tânăr în mediul online: ”Un băiețaș care o arde pe șampanii”

Cum decurge relația dintre cei doi în prezent

Dacă în urmă cu ceva timp vedeta anunța un nou posibil divorț de soțul ei, acum aceasta spune faptul că situația s-a echilibrat cât de cât între cei doi. Cu toate acestea, lucrurile nu par complet rezolvate, cel mai bun semn fiind ultima discuție în care au fost implicați.

”Acum suntem într-o perioadă în care lucrurile sunt cât de cât echilibrate, ceea ce este important. Încercăm, fiecare de partea lui, să facem eforturi astfel încât ele să rămână echilibrate și să nu se mai ducă dintr-o extremă în alta. Marius are această chestie cu extremele și Isa îl moștenește. De multe ori, este ori alb, ori negru.”, a mai spus Oana Roman, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

Lorena Buhnici, pusă la zid de Oana Roman: "Doamna are probleme serioase"Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel