Afacerea din care câștigă bani Oana Roman: "Am rupt gura târgului." Vedeta a dat lovitura

Data publicării:
Sursa foto: Oana Roman, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Oana Roman a vorbit despre câștigurile din mediul online, dar a dezvăluit și care este afacerea din care ea și Marius Elisei câștigă bani.

Oana Roman și Marius Elisei au decis să-și mai dea încă o șansă relației, după cum declarau în urmă cu puțin timp cei doi. Chiar dacă relația lor a fost marcată de mai multe suișuri și coborâșuri, aceștia par acum mai bine ca niciodată acum și se arată a fi foarte ocupați de creșterea fiicei lor, dar și de afacerea pe care o au împreună. Într-un interviu recent, fiica lui Petre Roman a vorbit despre sursa de venit pe care aceștia o au din site-ul lor online, pe care au fost nevoiți să-l deschidă în pandemie.

"Am luat domeniu cu pagină de Facebook, de Instagram… era totul aranjat, doar să  cumpărăm marfă și să ne ocupăm să o promovăm.  Și am zis de data asta să profităm de toată notorietatea pe care eu o am, pentru că eu fac reclamă pentru alții, dar nu fac pentru mine. Și acum o să pot să fac pentru mine, pentru propria mea afacere. Și am lansat în toamna lui 2020 și din prima zi un ”boom” incredibil, eu nu mă așteptam. A fost mult peste așteptările noastre.

Am rupt gura târgului, pentru că am început cu o zonă de produse foarte căutate de femei și anume body-urile modelatoare și colanții modelatori. Pentru că eu am  nevoie de ele și am avut nevoie foarte mulți ani, și știam cât de multor  femeile să aibă produse de genul acesta, să fie de calitate. Și am umblat la zeci și zeci de furnizori, până am găsit produsul care să îmi placă. Cred că în prima zi, după ce am pus cu două poze pe Insagram, în 10 ore am avut 80 de comenzi.", a declarat Oana Roman potrivit Fanatik.

Oana Roman, vacanță fără Marius Elisei: „Suntem într-o perioadă în care lucrurile sunt....

Oana Roma câștigă bani din rețelele de socializare

Mai mult, Oana Roman recunoaște faptul că, acum, rețelele de socializare reprezintă un venit destul de sigur pentru ea, lucru care, în urmă cu câțiva ani nu se întâmpla.

"Rețelele de socializare au devenit un job în sine pentru mine. Lucrul acesta nu era valabil înainte de pandemie, de exemplu, când încă eram doar pe PR și evenimente. Numai că, odată cu venirea pandemiei, mie mi s-au tăiat aripile. Adică tot ceea ce făceam eu practic era imposibil de făcut. Totul  era închis. Singura variantă ca să ai activitate era online-ul.

Aveam un site, pe care eu m-am chinuit mulți ani să-l cresc, pentru că eu, în online, am crescut organic 100 %. Adică nu am cumpărat urmăritori, nu am făcut campanii de promovare sponsorizată ale conturilor mele și am crescut organic, ceea ce a fost foarte greu.", a mai spus ea.

Vedeta nu a fost plătită din online la început

Chiar dacă numele său era unul extrem de cunoscut, soția lui Marius Elisei recunoaște faptul că a durat mult timp până a fost contactată de branduri mari pentru a le face publicitate și, implicit, să câștige bani după urma acestora.

"Și a durat mult mai mult timp. Începând cu 2020, când a început pandemia, am început să mă concentrez mult mai mult pe zona de online. Să cresc, să fac postări altfel, să fac conținut mai de calitate, să fac campanii, și după aceea au început să vină și banii. Dar nu de la început.

Adică eu am muncit pe gratis cum se spune, mult timp, până când brand-urile au început să mă bage în seamă, deși eram foarte cunoscută. Au vrut întâi să vadă ce tip de conținut fac, ce campanii sunt capabilă să fac. Și după aceea au început să vină spre mine.", a continuat aceasta.

Oana Roman, acuzată că își modifică pozele. Vedeta le răspunde dur celor care o critică

Ce spune Oana Roman despre relația cu Marius Elisei

Chiar dacă au decis să-și mai dea o șansă relației, Oana Roman nu o descrie ca fiind perfectă ci, în continuare, este o luptă pentru echilibru.

"E cu sus și cu jos la noi, eu îmi asum și de asta știți, că altfel, eu nu mă ascund. Important e că trebuie să  luptăm să găsim echilibrul, să nu cădem nici unul, nici celălalt într-o extremă. Și asta e lupta de zi cu zi, să continuăm să ne menținem acest echilibru și uneori îl pierdem. După aceea ni-l regăsim, și așa mai departe. Cam asta este ideea.", a mai spus Oana Roman.

Oana Roman, adevărul despre relația cu Marius Elisei: „Nu sunt ușor de suportat, sunt conștientă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel