Lorena Buhnici, pusă la zid de Oana Roman: "Doamna are probleme serioase"

Data publicării:

Oana Roman îi pune din nou la zid pe George Buhnici și pe soția lui.

Oana Roman i-a pus din nou la zid pe George Buhnici și pe soția sa. Nici bine nu s-a încheiat scandalul "vergeturilor", în care vlogerul jignea femeile cu kilograme în plus, dar și pe cele cu celulită sau vergeturi, că fiica lui Petre Roman a descoperit alt amănunt, ce nu a fost deloc pe placul ei. Aceasta a publicat un videoclip pe Instagram în care cei doi glumeau de această dată pe seama persoanelor sărace, fără posibilități.

"Doamna spune că meseria ei este să facă PR și comunicare. Are însă probleme serioase de comunicare personală. De exemplu, disprețuiește săracii. Și spune: nu-mi plac bamele sau prazul, e mâncare de săraci. Și o spune senin, iar soțul râde încântat. Ce n-au înțeles dânșii este că sărăcia constă în altceva și dacă ai un minimum de bun-simț nu disprețuiești săracii și nicio altă categorie de oameni.", a spus Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman, jignită de un tânăr în mediul online: ”Un băiețaș care o arde pe șampanii”

 

Oana Roman trage un semnal de alarmă

În acest sens, vedeta trage un semnal de alarmă și spune faptul că într-o societate civilizată nu ar trebui să fie niciodată vorba despre astfel de derapaje, cum au făcut cei doi.

"Ideea este următoarea: derapajele de timp discriminare din spațiul public eu consider că trebuie semnalate. Nu pentru a genera hate, ci pentru a trage un semnal de alarmă. Nu putem avea o societate sănătoasă și civilizată, dacă nu învățăm să ne comportăm și dacă nu încercăm să gândim civilizat. Trebuie să ne intre în reflex și să ne învățăm copiii că nu este permis să discriminăm alți oameni. Pe niciun criteriu.", a continuat vedeta.

Oana Roman a ajuns cu fiica ei la spital. Cu ce probleme de sănătate se confruntă Isa: „Analizele de sânge au arătat că...”

George Buhnici și-a cerut scuze după ce a jignit femeile

După ce a stârnit un val uriaș de reacții negative în mediul online, prin declarațiile controversate pe care le-a făcut, George Buhnici s-a hotărât să-și ceară scuze femeilor pe care le-a jignit. Acesta a recunoscut faptul că nu are nicio scuză, fiind luat de val și de vibe-ul festivalului, unde se și afla. Fostul prezentatot spune că, la rândul său a fost uimit de reacția pe care a putut să o aibă.

„Da, am vorbit ca un mârlan, ca un băiețaș de cartier fără pic de minte în cap și fără experiență de viață, ca și cum aș fi fost fumat sau cel puțin amețit de băutură. (…)

Probabil, din dorința de a șoca și de a impresiona audiența, dintr-o tentativă total neinspirată de umor, am reușit să fiu superficial și lipsit de empatie.

Am jignit categorii întregi de oameni și am obținut, într-adevăr, un șoc. Acest șoc a fost, în primul rând, pentru mine și pentru familia mea, nu numai pentru public. 

Vreau să-mi cer scuze public tuturor celor pe care i-am jignit. Celor pe care, fără să-mi dau seama, într-o pauză de rațiune, i-am și mai ales le-am agresat prin limbaj, prin grobianism și prin lipsă de politețe', a transmis George Buhnici pe YouTube.

George Buhnici nu e la primul derapaj. Cum a jignit o femeie supraponderală, „mai săracă” decât el, care mânca o merdenea. „Ți s-a făcut fomiță?” VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel