Oana Roman, jignită de un tânăr în mediul online: ”Un băiețaș care o arde pe șampanii”

Data publicării:

Oana Roman a avut o reacție acidă, după ce un tânăr a jignit-o pentru felul în care arată.

Oana Roman nu scapă de mesajele jignitoare și de persoanele care se leagă constant de aspectul ei fizic. Pentru a le arăta celor din comunitatea ei că gesturile de bullying sunt greșite, vedeta a luat o decizie radicală. Aceasta s-a decis să posteze public toate aceste remarci negative, dar să arate și identitatea celor în cauză, pentru ”a-i face de râs”. De data aceasta, fiica lui Petre Roman a primit cuvinte jignitoare din  partea unui tânăr, care, spune vedeta, nu are deloc caracter și nu știe cum este să muncești proprii bani.

”Nu-ți mai permite, tot grasă și urâtă ești.”, a fost mesajul primit de vedetă.

„Eu tot continui să postez mesaje de la oameni care au dezechilibre psihice grave, pentru că trebuie să aveți exemple despre cum nu trebuie să ajungeți să vă comportați vreodată în viața asta cu nimeni. Și vreau să-i fac ”celebri” și să-i fac de râs, pentru ca voi să înțelegeți că este vorba despre ”așa nu” și am să-i fac ”celebri” pe toți. 

Un băiețaș care o arde pe șampanii cu bani cine știe de unde, dar care are zero educație. Zero caracter. „Așa NU!”, a fost mesajul postat de Oana Roman în mediul online. 

Mioara Roman, gest neaștepat într-o fotografie postată chiar de fiica ei. Fanilor nu le-a venit să creadă

 

Oana Roman, victima bullyingului timp de 25 de ani

Declarațiile controversate ale lui George Buhnici au pus pe jar o țară întreagă, pentru că acesta critica femeile cu vergeturi și celulită. Chiar dacă pe atunci multe vedete l-au pus la zid pe fostul prezentator TV, Oana Roman s-a arătat a fi foarte supărată din alt punct de vedere. Vedeta a avut probleme cu kilogramele în plus, acum câțiva ani, când toată lumea o critica pentru aspectul ei fizic, inclusiv persoanele publice, susține ea. Chiar dacă acum toată lumea a luat apărarea sexului frumos, aceasta spune că ei nu i-a sărit nimeni în ajutor.

"Fiind în vacanță nu am vrut să comentez nimic legat de afirmațiile legate de George Buhnici, mi s-a părut că e sub demnitatea mea să comentez inepțiile pe care le-a lansat un om despre care eu nu am cuvinte. Astăzi am văzut însă o postare făcută de Răzvan Popescu care a ridicat o problemă la care ma gândesc si eu de două zile, si anume la ipocrizia celor din online, pentru că 25 de ani cât eu am fost călcată în picioare și făcută în toate felurile, pentru ca eram grasă, nimeni nu a reacționat, unde ați fost? 25 de ani ați tăcut, niciunul nu ați luat poziție, niciunul nu a sărit în sus și nu a zis nimic. V-a convenit. Era mișto, pentru că toată lumea o călca în picioare pe Oana Roman și nu numai pe mine, am fost jignită de bărbați de femei multe publice și cunoscute, n-ați mișcat un deget. Ce a spus omul ăla este o mizerie, dar o mizerie este ce am pățit și eu, am îndurat 25 de ani. Ipocriți", declara în urmă cu câteva zile Oana Roman pe contul ei personal de Instagram.

Afacerea din care câștigă bani Oana Roman: "Am rupt gura târgului." Vedeta a dat lovitura

George Buhnici și-a cerut scuze după ce a jignit femeile cu celulită și vergeturi: "Iertaţi-mă, doamnelor. Am vorbit ca un mârlan"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel