Oana Roman, dietă extremă: „Nu am mancat nimic timp de 26 de ore”. Câte kilograme s-a îngrășat vedeta

Oana Roman, foto Instagram
Descriere foto: Oana Roman, foto Instagram

Oana Roman s-a pus serios pe slăbit, după ce s-a îngrășat câteva kilograme.

Oana Roman a exagerat cu bunătățile de Paște și s-a îngrășat câteva kilograme. Vedeta a intrat acum la o dietă draconică, pentru a scăpa de kilogramele în plus. Ea spune că urmează postul intermitent și că are ferestre de câte 16 ore în care nu mănâcă nimic. Mai mult, fiica lui Petre Roman spune că a avut zile în care nu a mâncat nimic timp de 26 de ore. De asemenea, ea mărturisește că bea și multe ceaiuri care o ajută să-și păstreze silueta. 


„De Paște m-am îngrășat trei kilograme și jumătate! Acum am început din nou procedurile și am revenit la dieta mea, la ceaiul meu. Nu mănânc timp de 16 ore. Astăzi, de exemplu, se făcuseră 26 de ore de când nu mâncasem. Am mâncat la Timișoara la ora 18 și am mai mâncat azi la 16 și până mâine nu mai mănânc nimic”, a declarat Oana Roman  pentru Click!.

Câte kilograme vrea să mai slăbească Oana Roman

Oana Roman a slăbit considerabil în ultimii ani. Vedeta și-a schimbat complet silueta însă spune că nu vrea să se oprească aici. A slăbit 18 kilograme, în trecut, cu ajutorul postului intermitent și spune că ar vrea să mai slăbească încă 15, pentru a ajunge la forma dorită. 


„Am făcut o mică pauză de la dietă, de sărbători, când m-am îngrășat câteva kilograme. Am început din nou procedurile, am revenit la fasting, la ceai, la dietă și e ok. E un post intermitent. Nu mănânci 16 ore și mănânci doar într-un interval de 8 ore.  Aș vrea să mai slăbesc 15 kg sau măcar 10. Până acum am slăbit 18 kilograme. Au rămas vreo 15 acum că am mai pus vreo 3 kg', a declarat, pentru VIVA!, Oana Roman.

Oana Roman: „Mi se pare exagerat și devreme”


Fiica lui Petre Roman critică tinerele de 25 de ani care apelează la intervenții estetice, despre care spune că exagerează. Vedeta s-a dat exemplu pe ea și spune că deocamdată nu a apelat la intervenții estetice precum botox pentru ascunderea ridurilor. 

”Mă uit la fete care la 25 de ani sunt deja cliente fidele la cabinetul chirurgilor plasticieni. Mi se pare exagerat și devreme. De ce să ne punem botox la 25 de ani? Eu încă nu mi-am pus și mă simt bine în pielea mea. Cred că e și o chestie de câtă încredere avem în noi. Și de faptul că, din punctul meu de vedere, se promovează un tip de ideal feminin total greșit”, a  spus vedeta pe instagram.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 17 mai 2022, 13:01 | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience