Oana Roman, decizie radicală. Își mută mama din centrul în care e internată în prezent: „Este scump, de ordinul miilor. Nu-mi permit pe termen lung”

Data publicării:
Oana Roman/ captură video Youtube Extra Night Show
Descriere foto: Oana Roman/ captură video Youtube Extra Night Show

Oana Roman a oferit noi detalii despre starea de sănătate a mamei ei. 

Oana Roman a traversat o perioadă dificilă în ultimele luni, din cauza problemelor de sănătate pe care le-a tot avut Mioara Roman. Aceasta a fost internată în diferite centre de specializare, de unde a fost luată în repetate rânduri cu salvarea și dusă la spital. În ciuda problemelor multiple cu care se confruntă, vedeta spune că aceasta se simte din ce în ce mai bine în prezent, reușind să facă progrese mari de la o zi, la altă. 

„Mama este foarte bine. Are un progres foarte mare. La început nu se ridica din pat, după aceea nu se ridica din cărucior, acum merge singură, chiar dacă nu mult, pentru că obosește. Progresul este vizibil și vreau să mulțumesc unor oameni care au ieșit în calea mea și m-au ajutat prin voința lui Dumnezeu. Fără să cunosc, pur și simplu a luat-o salvarea, dar am avut norocul ca mama să nimerească la niște doctori senzaționali.”, a declarat Oana Roman, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

VEZI și: Oana Roman nu a fost invitată la botezul fiului lui Pepe: „Nu am răspuns la această întrebare, căci...”. Vedeta rupe tăcerea

 

Oana Roman nu-și mai permite să-și țină mama în centrul de recuperare din prezent

Chiar dacă Mioara Roman se simte din ce în ce mai bine, fiica ei se gândește să o mute din centrul în care stă în prezent. De vină nu sunt condițiile sau personalul, ci suma pe care Oana o are de plătit pe lună, care este una uriașă, spune vedeta. Chiar dacă nu-și dorește să-i ia mamei ei acest confort cu care s-a obișnuit și care o face să se simtă ca acasă, fiica lui Petre Roman spune că nu are de ales.

„Am avut cu mama anul acesta episoade dure. Cei de la centrul unde a stat ea mi-a salvat-o anul acesta cel puțin de două ori. Acasă, până vine salvarea... eu sunt convinsă că aceste lucruri i-au prelungit viața la propriu. Astea sunt niște lucruri pe care vreau ca oamenii să înțeleagă. E foarte ok că vrem să îi ținem acasă, dar nu le prelungim viața în felul acesta. Acum este o luptă grea în mine. Astăzi am căzut, pentru că tot o mut, e greu, numai că nu-mi permit, pe termen lung. Și dincolo e foarte bine, oamenii ăia i-au salvat viața, doar că s-a obișnuit aici, iar la vârsta ei e greu. E foarte dificil pentru mine. Stând în casă într-un fotoliu nu e la fel ca într-un loc unde socializează, se plimbă, are personal, este lume, se întâmplă lucruri. În principiu ar trebui săptămâna viitoare să o mut.”, a mai spus Oana Roman. 

Petre Roman, îngrijorat de sănătatea fostei soții. Oana Roman: „S-a interesat, de câte ori vorbesc cu el mă întreabă...”

 

„Este scump, de ordinul miilor”

Oana Roman este cu atât mai tristă cu cât conștientizează faptul că toate aceste schimbări vor fi resimțite din plin de Mioara Roman, care are în continuare o stare de sănătate precară și care nu mai are vârsta necesară schimbărilor repetate.

„Este scump, de ordinul miilor. Dar ea acolo are garsoniera mei. De Crăciun o iau la noi la masă, dar e o luptă grea, pentru că știu că toate aceste schimbări sunt resimțite. Se schimbă personalul, locul. Acolo e universul ei, garsoniera ei.”, a conchis aceasta. 

Oana Roman tună și fulgeră, după ce a fost acuzată că și-a dus mama într-un centru de îngrijire pentru bătrâni: „Sunt foarte împăcată”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel