Oana Roman nu a fost invitată la botezul fiului lui Pepe: „Nu am răspuns la această întrebare, căci...”. Vedeta rupe tăcerea

Data publicării:
Oana Roman, Pepe/ sursa foto Instagram
Descriere foto: Oana Roman, Pepe/ sursa foto Instagram

Oana Roman le-a dezvăluit fanilor motivul pentru care nu a fost la botezul fiului lui Pepe. 

Pepe și-a botezat în urmă cu doar câteva zile băiețelul, evenimentul fiind unul extrem de discret, luând parte doar cele mai apropiate persoane ale cuplului. Cu toate acestea, mai multe vedete din țara noastră au fost alături de proaspeții părinți, la creștinarea celui mic, printre care Andra și Cătălin Măruță și Connect-R. În acest sens, fanii au observat faptul că Oana Roman nu s-a aflat pe lista de invitați, în timp ce toată lumea știa faptul că între fiica lui Petre Roman și Pepe este o prietenie de-o viață. Cei doi au vorbit întotdeauna, la diferitele evenimente la care au participat, despre relația specială care-i leagă, ba mai mult, și-au fost alături unul celuilalt la cele mai importante evenimente din viață.

Și, pentru că a primit insistent această întrebare, Oana Roman a spus lucrurilor pe nume. Chiar dacă vedeta nu confirmă faptul că s-a stricat relația de prietenie dintre ea și artist, aceasta dă de înțeles că lucrurile nu mai merg așa cum erau odată.

„Am văzut că scria în ziare că nu ai fost invitată la botezul celui mic a lui Pepe. De ce?”, a fost întrebarea pe care un fan i-a adresat-o Oanei Roman. 

„Cred că pui întrebarea cui nu trebuie. Eu nu am răspuns la această întrebare, căci nu pot comenta deciziile altora.”, a fost răspunsul pe care l-a oferit vedeta.

VEZI și: Oana Roman rupe tăcerea. Ce spune vedeta, după ce s-a zvonit că Marius Elisei invită alte femei la cafea: „Oricât de mult ne luptăm să salvăm ceva, uneori nu se întâmplă”

Oana Zăvoranu a reacționat, după ce Oana Roman nu s-a aflat pe lista de invitați

Oana Zăvoranu și Oana Roman nu au avut niciodată o relație prea bună, chiar dacă bruneta a format pentru mulți anu o relație cu îndrăgitul solist. În acest sens, aceasta a reacționat imediat, după ce a observat faptul că Oana Roman nu a făcut parte din cercul restrâns de oameni care au participat la creștinarea lui Pepe Jr. 

„N-ai fost invitată, ai? Auuu! ‘Beliciune’… nu jucărie. Lasă, mai faci o poză sub plapumă, mai faci o ‘cumpărătură’ la kil de la Dragon şi o dai de 30 de ori mai scump şi treci tu şi de ofu’ ăsta… Băi nene, bă!”, este mesajul pe care l-a transmis Oana Zăvoranu în mediul online.

Oana Zăvoranu, adevărul despre operațiile estetice: „M-ați zăpăcit cu întrebările astea. Vă anunț...”

Pepe, extrem de mândru de băiețelul lui

Pepe trăiește în prezent o poveste de dragoste alături de Yasmine Pascu, cei doi devenind și părinți în urmă cu câteva luni. Chiar dacă solistul mai are încă două fetițe, din fosta căsnicie, acesta și-a dorit întotdeauna un băiețel, motiv pentru care se declară a fi „disperat” după cel mic. Solistul încearcă să se implice cât de mult poate în creșterea lui și să profite de toate momentele pe care această perioadă le oferă fiecărui părinte.

„Sunt disperat. E mândria vieții mele. Se înțelege perfect cu fetele, sunt foarte mândru  și fericit și pentru faptul că zâmbesc în fiecare zi. Îi fac băița. Îmi doresc să mă bucur de realizările copiilor și îmi doresc continuitate.”, a spus Pepe, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV. 

VEZI și: Pepe i-a salvat viața fiicei lui Adrian Enache: „Toată viața mea o să-l iubesc și-o să-l respect”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel