Petre Roman, îngrijorat de sănătatea fostei soții. Oana Roman: „S-a interesat, de câte ori vorbesc cu el mă întreabă...”

Data publicării:
Petre Roman, captură video YouTube. Oana și Mioara Roman, foto Facebook
Descriere foto: Petre Roman, captură video YouTube. Oana și Mioara Roman, foto Facebook

Petre Roman se interesează de starea de sănătate a Mioarei Roman, dezvăluie fiica fostului cuplu. 

Oana Roman dezvăluie că tatăl său, Petre Roman, se interesează constant de starea de sănătate a mamei sale. Deși au divorțat în 2007, fostul politician nu a rămas indiferent în fața problemelor de sănătate cu care se confruntă fosta soție. 


 „S-a interesat, de câte ori vorbesc cu el mă întreabă cum e mama. Fără îndoială că s-a interesat și fără îndoială că eu am simțit nevoia să vorbesc și cu el lucrurile astea și să îl țin la curent, să îi explic tot ce se întâmplă. Așa consider eu normal. Și eu fac tot ce este omenește posibil ca ea să primească cele mai bune îngrijiri care există în România, pentru a-i fi cât mai bine.”, a declarat Oana Roman pentru Cancan.


Mioara Roman se simte mai bine


Mioara Roman este internată într-un centru de îngrijiri de specialitate, acolo unde primește tratamentele necesare. A trecut prin mai multe probleme de sănătate, anul acesta, și chiar a ajuns să fie operată chirurgical. 

„S-a recuperat foarte bine, este într-o stare bună, stabilă, doar că e foarte fragilă și trebuie să avem foarte mare grijă de ea. De un an și ceva este într-un centru de îngrijiri, unde e foarte bine și unde eu stau cu ea aproape în fiecare zi. A venit la recuperare apoi se va reîntoarce acolo. Nu e simplu, are zile mai bune, zile mai puțin bune, dar pentru că este foarte îngrijită, sunt oameni mulți lângă ea, sunt eu lângă ea, merge Iza, are și o stare psihică bună, ceea ce e foarte important!”, a mai explicat Oana Roman pentru Cancan.

 

 

Mioara Roman a aflat de moartea fostului soț de la știri: „Ținea foarte mult la tata”.

Catinca Roman, sora Oanei Roman, a trecut prin clipe cumplite în urmă cu două luni, când tatăl ei s-a stins din viață. Chiar dacă vârsta înaintată i-a indicat deseori faptul că acest eveniment trist se va întâmpla, mai devreme sau mai târziu, vedeta nu a fost deloc pregătită să înfrunte așa durere mare. Cei doi au avut o relație extrem de apropiată și, chiar până în ultima clipă din viață, aceasta își vizita mereu părintele și vorbea zilnic cu el la telefon.

„A fost cel mai greu din viața mea, până acum, pentru că eu întotdeauna am avut o relație specială cu tata și, deși împlinea luna viitoare 89 de ani, oricât te-ai pregăti pentru un astfel de moment, tot nu ești pregătit. Știu că sună clișeistic, dar chiar așa este.

Întotdeauna relația noastră a fost constantă, dar și tata a avut viața lui, s-a recăsătorit. Eu am fost în relații extraordinare cu fosta lui soție, care a decedat acum cinci ani. În ultimii ani, din cauza faptului că avea o vârstă și rămăsese singur, m-am ocupat foarte mult de el,  ne-am văzut foarte des. Cred că a fost rar când treceau mai mult de două zile și să nu ne vedem și, mai ales, vorbeam de 3-4 ori pe zi, despre orice. Tata a fost lucid până în aproape ultima clipă. În ciuda vârstei, era un om cu vederi foarte moderne, era la curent cu tot ce se întâmplă, vorbeam de știri, politică, de viață, de istorie. În ultimul timp, își aducea foarte mult aminte de cariera lui, de întâmplările din viața lui, pentru că a avut o viață plină și interesantă. Am fost foarte impresionată, pentru că la incinerarea lui au venit toți foștii lui colegi, prieteni, elevi și m-au sunat cei care sunt plecați, din toate colțurile Europei.”, a declarat Catinca Roman, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

„Mama a aflat de la știri”

Mai mult, în toată acestea perioadă grea i-a fost alături și Oana Roman, cea care s-a arătat a fi și ea foarte afectată de acest eveniment tragic. Împreună, cele două surori au decis să-i ascundă pentru moment adevărul mamei lor, care a aflat ulterior singură, de la televizor. 

„În ultimele luni am observat că se diminuase puțin fizic, psihic nu mi-am dat seama, pentru că părea la fel de prezent. Vorbea mult despre faptul că o să se ducă, dar nu o făcea în mod obsesiv, cred că cumva premonitoriu. 

Eu împreună cu Oana, care și ea a fost alături de mine, care ținea foarte mult la tata, am hotărât să nu-i spunem mamei, mai ales în momentele acestea delicate în care se află. Însă, mama se uită în continuare la știri, deci a aflat de la știri. Părinții mei s-au despărțit când eram foarte mică, dar în condiții civilizate, au păstrat legătura, mama se știa cu fosta sa soție, veneau să mă vadă permanent, de unde e și legătura pe care tata a avut-o cu Oana. S-a purtat cu ea, cum se purta cu mine.”, a continuat aceasta. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel