Oana Roman, de nerecunoscut după ce a slăbit. Vedeta s-a afișat în costum de baie. Reacția de milioane a fanilor: „Din ce în ce mai superbă”

Data publicării:

Oana Roman rupe gura târgului cu noua sa siluetă. Fiica lui Petre Roman s-a afișat pe rețelele de socializare îmbrăcată într-un costum de baie negru, spre deliciul fanilor. 

Oana Roman se bucură, în sfârșit, de silueta mult visată. După o luptă crâncenă cu kilogramele în plus, fiica lui Petre Roman reușește să surprindă și să motiveze comunitatea ei de prieteni de pe rețelele de socializare. 

Într-o postare recentă, vedeta și-a etalat noua siluetă în toată splendoarea. Purtând un costum de baie negru, accesorizat cu o fustă scurtă și un șal din dantelă, Oana Roman și-a șocat fanii, într-un mod cât de poate de pozitiv. Au curs râuri de felicitări și complimente în secțiunea de comentarii, iar vedeta este probabil extrem de mândră de laude, mai ales că a muncit extrem de mult ca să ajungă la această formă fizică. 

Câteva din comentariile primite de vedetă:

 „Din ce in ce mai superba! Felicitari! Si maxima apreciere din partea mea”
 „Felicitări pentru consecvența de a slăbi! Arăți foarte bine!”
„Oana, ești superbă”, 
„Îmi place, bravoooooo…”, 
„Oau, tinerețe, frumusețe!”,
 „Felicitări OANA-doamna educată”,
 „ Superbă!”, 
„Vacanță plăcută să aveți”,
 „Distracție plăcută”, „Felicitări! Arăți superb”.


Dieta cu care a slăbit Oana Roman

Oana Roman a fost invitată în platoul emisiunii Sinteza Zilei, de la Antena 3, unde a vorbit despre dieta care a ajutat-o să slăbească 25 de kilograme. 

 

 


"Eu m-am îngrășat pentru că până la Revoluție am făcut sport de performanță, am făcut înot și brusc, de pe o zi pe alta, n-am mai făcut antrenamente absolut deloc. Adică, de la foarte multe antrenamente eu am trecut la 0 antrenamente într-o perioadă în care mi-a fost și psihic foarte greu. Şi atunci toate lucrurile astea combinate au dus la faptul că depresia mea s-a manifestat prin faptul că m-am îngrășat atunci foarte mult și după aceea m-am tot luptat să slăbesc, să mă îngraș și iar să slăbesc. 


Am început undeva prin noiembrie 2019 pentru că eu din cauza unei operații pe care am avut-o după ce am născut, care mi-a salvat viața, din păcate, nu mai am voie să fac niciun fel de mișcări care să-mi solicite mușchii abdominali. Trebuie să am foarte mare grijă. Nu am voie să ridic greutăți, nu am voie să fac foarte multe lucruri.

Și am găsit varianta de a face proceduri de remodelare corporală care pe mine m-au ajutat enorm de mult, având în vedere că altceva în afară de dietă nu puteam să fac.

Întâi am început să fac proceduri cu niște aparate extrem de performante și după primele 2 ședințe de criolipoliză, când m-am măsurat și am văzut că aveam aproape 8 centimetri minus în talie și la șolduri, după 2 ședințe, adică după vreo 4 luni, atunci am înțeles că e posibil și că pot să merg mai departe combinând cu o dietă.

 

„Am fost și foarte rău bolnavă”


Eu am ales intermitent fasting 16 cu 8, adică nu mănânc nimic solid timp de 16 ore și mănânc doar într-un interval de 8 ore.

În timpul zilei mai beau în sake, care înlocuiește o masă, are cam 200 250 calorii. Dacă-l beau chiar că nu mai îmi este foame absolut deloc. (...)

Am perioade de o săptămână din când în când în care opresc fastingul și mănânc și dimineață, dar eu mă simt foarte bine și vreau să spun că eu am analizele foarte bune.

Adică am plecat dintr-un punct în care am fost și foarte rău bolnavă. Tiroida mea acum este perfect echilibrată, pentru că trebuie să-mi fac din 3 în 3 luni analizele ca să văd cum stau. Am o singură carență de fier, dar în rest am analize bune. 

De exemplu, eu mănânc o gustare la început care poate să fie un sake sau poate să fie niște fructe și apoi am o masă practic mai consistentă.

 

Mănânc fripturi, mănânc salate, mănânc pește, mănânc și mâncare gătită. Marius gătește senzațional de bine și este un foarte mare avantaj pentru mine faptul că el gătește. În fine, mănânc din toate, dar cu măsură", a explicat Oana Roman la Sinteza Zilei de la Antena 3. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel