Oana Roman dă de pământ cu șoferii bucureșteni. Ce a enervat-o la culme pe vedetă: „Este plin de nesimțiți, de melteni, de needucați”

Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ Fainsisimplu cu Mihai Morar
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ Fainsisimplu cu Mihai Morar

Oana Roman a trecut prin situații de coșmar din cauza traficului bucureștean. Dorind să se ocupe de activitățile sale cotidiene, vedeta a rămas uimită să vadă că un șofer i-a „furat” locul de parcare. Reacția acesteia a fost răsunătoare. Aceasta a pierdut mai mult de o oră.

Oana Roman, fiica cunoscutul om politic Petre Roman, a venit cu noi declarații pe scoial-media, acolo unde a răbufnit cu privire la situația ce i s-a năzărit ceva mai devreme. Vedeta a postat pe una dintre platformele de socializare mai multe mesaje cu privire la inconfortul produs, inconfort realizat mai ales de către șoferii ce participau la trafic alături de ea. Este un fapt știut că pe străzile și bulevardele din București traficul nu este tocmai prietenos, de aceea și Oana Roman a simțit, probabil, nevoia de împărtăși cu publicul opinia pe care o are în urma incidentelor.

Un șofer i-a „furat” locul de parcare Oanei Roman

Mesajele au fost postate unul după altul, un indiciu că frustrarea vedetei a fost atât de mare încât nu s-a putut rezuma doar la o singură ocazie prin care să trimită fanilor condiția sa nervoasă. Vedeta s-a chinuit să găsească un loc de parcare în captială timp de o oră, probabil mulți dintre bucureșteni, dar și cei care sunt doar în tranzit, resimt această frustrare. Protagonista apelează la denumiri precum „nesimțiți”, „melteni” și „needucați” pentru a-și exprima disconfortul creat de participanții la trafic. Însă, impactul cel mai puternic l-a avut un conațional care nu a lăsat-o pe vedetă să parcheze.

”Azi e miercuri, la mine e ca și cum ar fi marți 13. Am plecat din oraș înapoi în Tunari, din Tunari m-am întors să mă duc în Dorobanți la poștă să iau niște plicuri. Relația mea cu șoferii din traficul din București este din ce în ce mai complicată. Este plin de nesimțiți, de melteni, de needucați.

După ce m-am învârtit să găsesc un loc de parcare, am hotărât să mă parchez foarte departe și să merg pe jos. Am găsit un loc unde trebuia să parchez lateral dreapta. Am semnalizat și domnul din spate a venit până în fundul meu, nu m-a lăsat să parchez. Domnul s-a parcat în locul meu.”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Un alt subiect ar fi: Oana Roman, de nerecunoscut după ce a slăbit. Vedeta s-a afișat în costum de baie. Reacția de milioane a fanilor: „Din ce în ce mai superbă”

„Nesimțiți și prost-crescuți”

Oana Roman se pornise la drum cu o lista foarte clară de activități ce trebuiau făcute, iar aceasta nu a realizat că lucrurile nu aveau să meargă conform voinței sale. Aceasta a plecat de acasă cu mașina în ideea că va merge la poștă, la cumpărături și la mama sa la cămin. De asemenea, la finalul zilei are să meargă și la evenimentul Viva. Cu toate acestea, nu știe dacă va mai rezista psihic sub toate aceste condiții.

„După ce pierdusem singurul loc de parcare după o oră de căutări, efectiv m-am lăsat păgubașă și stiți vorba aia, că m-am dus bou și m-am întors vacă, că am renunțat să mai merg la poștă și m-am întors înapoi spre Tunari unde voi  face niște cumpărături și să merg la mama, după care merg la evenimentul Viva, dacă o să mai fiu în stare, psihic. Traficul din București ca traficul, dar șoferii, să te ferească Dumnezeu, dacă vrei să schimbi banda nu te lasă, să-ți iei adio că sunt atât de nesimțiți și prost-crescuți încât nu te lasă să schimbi banda, chiar dacă semnalizezi dinainte.”, a mai zis vedeta.

Citetește și: Oana Roman a ajuns pe patul de spital: „Voi fi mai puțin prezentă cu voi”. Cu ce probleme de sănătate se confruntă vedeta

Merge pe jos la poștă

Într-un final, Oana Roman actualizează publicul cu privire la dispoziția sa, iar din câte sugerează aceasta, a reușit să se calmeze față de momentele anterioare. Vedeta a reușit să meargă la cumpărături și să-și viziteze mama, deși la poștă nu a mai reușit să ajungă. Mama vedetei este cazată la un cămin de bătrâni, iar Oana o vizitează cât poate de des, deși, din păcate, de această dată nu a putut sta foarte multe, având în vedere că dorește să participe la evenimentul din această seară.

„Am reușit să fac cumpărături pentru mama și am reușit să ajung și la ea în vizită. Nu stau mult că trebuie să ajung acasă să mă pregătesc pentru eveniment. La poștă n-am ajuns, o să merg mâine, pe jos, pur și simplu. Las mașina unde o-i vedea cu ochii și o iau pe jos.”, a spus vedeta pe una dintre platformele de socializare.

 

Vezi și: Ritualul pe care Petre Roman îl face în fiecare dimineață. Cum se menține fostul premier în formă, la 76 de ani



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel