Ritualul pe care Petre Roman îl face în fiecare dimineață. Cum se menține fostul premier în formă, la 76 de ani

Data publicării:
Sursa foto: Petre Roman, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Petre Roman, facebook

Petre Roman a dezvăluit ce face în fiecare dimineață, pentru a se menține în formă, la 76 de ani. 

Petre Roman este într-o formă de zile mari. La 76 de ani, fostul premier recunoaște că are o alimentație echilibrată și are mare grijă de felul în care arată..

Ritualul pe care Petre Roman îl face în fiecare dimineață

Recent, Petre Roman a fost invitat în emisiunea fiicei sale, „Drept la țintă”,acolo unde a dezvăluit care este ritualul pe care îl practică în fiecare dimineață, pentru a fi în cea mai bună formă a sa. Fostul premier a mărturisit că are aceeași greutate de la vârsta de 24 de ani. Totodată, acesta a precizat că face sport în fiecare dimineață.

„Eu am greutatea de la 25 de ani, pentru ca mereu am ținut o dietă cu puține calorii. În afară de dietă, fac sport în fiecare dimineață. Fac genuflexiuni, flotări și alte exerciții de gimnastică. Cam 20 de minute pe zi fac acest program. Și în fiecare weekend merg la munte și urc 4-5 ore. Am fost sportiv, din tinerețe am făcut lupte libere, rugby și fotbal, care a rămas cel mai aproape în inima mea”, a povestit Petre Roman.

Oana Roman: „Nu pe toate am fost în stare să le și aplic”

Oana Roman a mărturisit că a primit cele mai importante lecții de viață de la mama și tatăl său. Vedeta recunoaște că ea nu a putut să aplice disciplina pe care a avut-o tatăl său.

„Tata, toată viața, și mama, amândoi, mi-au dat lecții de viață absolut incredibile. Nu pe toate am fost în stare să le și aplic. În ceea ce îl privește pe tata, foarte multe din lucrurile absolut incredibile pe care el le face, eu nu am reușit să le fac în viața asta, pornind de la disciplina impecabilă și incredibilă pe care o are în absolut tot ce face în viața lui, până la urcatul pe munte, gimnastica pe care o face în fiecare zi, dieta pe care o ține mereu. Nu am reușit să fac toate lucrurile astea’, a mărturisit Oana Roman pe InstaStory.

Ce pensie încasează Petre Roman de la statul român


Petre Roman, în vârstă de 76 de ani, încasează o sumă frumușică de bani de la statul român. Fostul premieri al României se bucură de un venit consistent și nu ezită să recunoască ce sumă câștigă din pensie. Petre Roman are o pensie lunară de 10 000 de lei. Pe lângă această sumă, fostul premier al României este profesor în cadrul unei universități din Geneva, activitatea de pe urma căreia câștigă bani frumoși.

„Eu și acum muncesc pentru a câștiga un ban în plus. Sunt profesor și țin niște cursuri pentru care sunt bine plătit, sunt și președinte și profesor la o universitate din Geneva pentru care de asemenea sunt bine plătit și am și pensia mea. Am pensia mea și pensia specială care a fost restabilită acum trei luni. 

În cazul meu, fiind vorba de mai multe mandate, cinci mandate, am pensia 10.000 de lei.”, a mărturisit Petre Roman, potrivit wowbiz.ro

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel