Oana Roman, criticată dur de fani, după ce le-a oferit lecții de gramatică: „Ce voiai să ne spui cu asta?”

Data publicării:

Oana Roman a fost pusă la zid de urmăritorii săi, cărora și-a dorit să le ofere câteva lecții de gramatică.

Oana Roman a început de ceva vreme să le ofere gratuit fanilor săi în mediul online lecții de bune maniere, dar și de gramatică. Vedeta pare că și-a luat destul de în serios rolul, astfel încât postează adesea diferite cuvinte care sunt frecvent greșite la scriere, pentru a-și învăța urmăritorii cum se scrie, de fapt, un verb, un substantiv, iar lista poate continua. Chiar dacă acesteia i se par de folos aceste învățături, se pare că fanii nu au empatizat deloc cu ea, ba chiar au întrebat-o pe vedetă de ce face astfel de content, considerat a fi inutil de unele voci din mediul online.

„Astăzi avem musafiri la masă și vă iau repede, de dimineață, dar trebuie să spun asta, că nu mai pot.. Mă gândesc de mult timp la chestia asta. Eu am 2 copii, nu eu, zic așa, cu 2 de i. Copiii mei, cu 3 de i, sunt foarte frumoși.”, a spus vedeta pe TikTok.

În timp ce unii internauți i-au mulțumit vedetei pentru lecția de gramatică, alții nu au înțeles scopul postării Oanei Roman.

„Și ce-i cu asta” / „Ai descoperit America” / „Ce descoperire” / „Ce voiai să ne spui cu asta?” / „Și care a fost faza? Ce a vrut să ne spună autorul?” / „Știam și noi dragă!” / „Zici că ai inventat apa caldă”, au fost doar câteva dintre comentariile negative primite de aceasta.

VEZI și: Marius Elisei ar vrea să devină din nou tată. Ce spune despre noua parteneră

@oanaromanoficial copii, copiii. Cum și când scriem corect. ???? #fyp #foryou #fy #gramatica ♬ original sound - oana roman

Oana Roman e profesoară la școala unde învață Isa

Anul nou școlar a venit pentru Oana Roman și pentru fiica ei cu o schimbare destul de importantă, întrucât micuța a fost nevoită să cunoască un nou colectiv, noi profesori și să se obișnuiască într-o instituție diferită de învățământ. Isa învață acum la o școală privată, iar mama ei îi este chiar profesoară. Oana nu le oferă celor mici tot lecții de gramatică, ci de bune maniere. 

„Am mutat-o la o școală privată care se află aici, foarte aproape în Pipera și îmi este și mie mai aproape de casă. Cu această ocazie am hotărât cu directoarea care are această școală că ar fi interesant să aduc și eu un aport și acest aport al meu va fi că voi ține niște cursuri de bune maniere, protocol și etichetă copiilor de acolo, în cadrul unei activități extracurriculare.”, a declarat Oana Roman, la Star Magazin, conform SpyNews.

VEZI și: Oana Roman, șocată că unii români trăiesc din 3000 de lei pe lună. Cât câștigă fiica lui Petre Roman în prezent

Motivul pentru care a mutat-o de la școala de stat

Până acum, fiica Oanei Roman învăța la o școală obișnuită, de stat, însă schimbările pe care cei de acolo voiau să le facă, odată cu începerea anului școlar, au nemulțumit-o total pe vedeta care nu a suportat gândul ca fiica sa să nu aibă parte de tot confortul cuvenit.

„O să vă explic de ce am hotărât să o mut pe Isa la o școală privată. A fost până acum la o școală de stat foarte ok, dar tocmai pentru că este o școală foarte bună și căutată, sunt foarte mulți copii veniți cu viză de flotant pentru clasa pregătitoare, drept dovadă nu mai este loc pentru copiii de clasa a treia și a patra în școală și varianta ar fi fost să învețe după masă sau în niște containere, în buricul orașului București. Nu vor avea baie, nu știm cum va fi cu căldura, ideea ca niște copii să stea în niște containere improvizate mie nu-mi dă... nu mă simt bine să știu că propriul meu copil merge la școală într-un container.”, a dezvăluit Oana Roman, pe rețelele de socializare.

Citește și: Pensia alimentară pe care Marius Elisei ar trebui să i-o acorde lunar Oanei Roman: „Nu a plătit niciodată. El nu se implică deloc în creșterea ei”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel