Oana Roman a trăit o dramă sfâșietoare timp de peste zece ani. Fosta soție a lui Marius Elisei avea dureri crunte: „Carne vie la buricele degetelor”

Data actualizării: | Data publicării:
Oana Roman, sursa instagram
Descriere foto: Oana Roman, sursa instagram

Oana Roman a dezvăluit drama prin care a trecut timp de peste zece ani. Vedeta a avut dureri cumplite.

Oana Roman este extrem de activă pe rețelele de socializare. Vedeta împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, fosta soție a lui Marius Elisei le-a povestit internauților drama prin care a trecut timp de peste zece ani,  din cauza unei alergii de la mâini, mai exact de la nivelul unghiilor. 

Oana Roman și Marius Elisei își reînnoiesc jurămintele. Vedeta și-a ales deja ținuta pentru marele eveniment

Oana Roman a mărturisit că  totul i s-a întâmplat din cauza produselor de la manichiură, iar afecțiunea a fost atât de gravă, încât avea carne vie la toate buricele degetelor.

„Astăzi e ziua în care mă duc să mă răsfăț. Mă duc la coafor și la manichiură. S-a creat o discuție întreagă pe tema unghiilor mele, că am nu știu ce sub unghii. Da, timp de peste 10 ani am avut o alergie severă la mâini din cauza produselor de la manichiură care-mi făceau carne vie sub unghii.

Buricul degetului era o rană totală. Nu mi-am mai pus unghii cu gel și cu nimic foarte mulți ani încercând să scap de această alergie, aveam carne vie la buricele degetelor și după ce am reușit să scap de ea carnea aia vie s-a uscat și s-a lipit”, a spus Oana Roman la InstaStory.

Vica Blochina a umilit-o pe Oana Roman: "I-am dat cardul meu pentru că ea nu avea bani"

Oana Roman a răbufnit. O va da în judecată pe Vica Blochina: „Să răspundă pentru aceste atacuri nefondate la adresa mea”

 

Totodată, fosta soție a lui Marius Elisei a povestit că a reușit să scape de problemă, însă pielea rezultată din carnea vie s-a uscat și s-a lipit de carnea sănătoasă și astfel a rămas cu excreșcențe sub unghie.

„Nu mai poate fi dată jos, pentru că aș intra în carnea sănătoasă și aș avea dureri și alte răni. Nu am ce să fac, am rămas cu aceste excreșcențe sub unghie la nivelul de sus al buricului degetului la toate unghiile, deci nu mai săriți, nu mai jigniți, nu mai râdeți de alții, pentru că nu știți ce e în spatele a ceea ce vedeți de multe ori”, a mai spus Oana Roman.

 

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei își reînnoiesc jurămintele. Vedeta și-a ales deja ținuta pentru marele eveniment



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel