Oana Roman a răbufnit. O va da în judecată pe Vica Blochina: „Să răspundă pentru aceste atacuri nefondate la adresa mea”

Data publicării:
Vica Blochina și Oana Roman, sursa foto Instagram
Descriere foto: Vica Blochina și Oana Roman, sursa foto Instagram

Oana Roman nu mai poate suporta seria atacurilor din partea bunei sale prietene, Vica. Fiica lui Petre Roman amenință că o va da în judecată. 

Războiul dintre Oana Roman și Vica Blochina a pornit, după ce blondina a făcut-o pe fosta soție a lui Marius Elisei  ”cea mai falsă vedetă din România”. 


Vica Blochina a făcut o serie de dezvăluiri șocante despre vedetă. Blondina spune că Oana se folosește de oameni și se crede superioară, ca și când totul i se cuvine. Vica susține că a ajutat-o foarte mult, mai ales pe timp de pandemie, când fiica lui Petre Roman ar fi rămas fără bani. 


„Eu am ajutat-o foarte mult, nu apreciază nimic și pe nimeni, de aia nu are prieteni. I se pare că totul i se cuvine, s-a folosit de mine foarte mult. Dacă lumea o ajută atunci când se plânge, pentru că se plânge toată ziua, are impresia că i se cuvine și, când se vede cu sacii în căruță, după, ea este șefa.


În pandemie, i-am dat cardul meu pentru că ea nu avea bani, am ajutat-o foarte mult inclusiv cu afacerea pe care o are. Nu are pe nimeni lângă ea, pentru că toată lumea i-a întors spatele, iar eu nu înțelegeam de ce”, a declarat Vica Blochina pentru CANCAN.


Invitată în emisiunea Xtra Night Show, Oana Roman a spus că o va da în judecată pe Vica, cum a făcut și cu Oana Zăvoranu. 


„Mă duc în instanță! Așa cum am procedat și în cazul altei persoane care m-a denigrat, tot așa voi face și în acest caz. Va trebui să răspundă pe cale legală pentru aceste atacuri nefondate la adresa mea. Și când ai deja câteva procese de calomnie pierdute…Există acum oameni care ne atacă pe mine și pe Marius. Atacuri furibunde la adresa mea au avut multe de-a lungul vremii, chiar și de la oameni apropiați! Eu niciodată nu o să răspund la delațiuni!

Eu niciodată nu am atacat la rândul meu! Nu pot să știu ce simte ea. Eu nu o să vorbesc urât despre prietenii mei! Nu am început eu scandalul! Nu am vorbit cu ea! Ea trebuia să vină să-mi spună mie dacă avea ceva de spus. Eu iert, dar îi iert pe cei care-și doresc asta“, a spus vedeta în emisiunea lui Dan Capatos. 

 

Citește și: Loredana Groza neagă că ar fi apelat la operațiile estetice: „Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel