Vica Blochina a umilit-o pe Oana Roman: "I-am dat cardul meu pentru că ea nu avea bani"

Data actualizării: | Data publicării:
Vica Blochina și Oana Roman, sursa foto Instagram
Descriere foto: Vica Blochina și Oana Roman, sursa foto Instagram

Scandalul dintre Oana Roman și Vica Blochina continuă. Blondina a umilit-o pe fosta soție  lui Marius Elisei.

Răzbiul dintre Oana Roman și Vica Blochina continuă. Reamintim că totul a pornit, după ce blondina a făcut-o pe fosta soție a lui Marius Elisei  ”cea mai falsă vedetă din România”.

 La scurt timp, Oana Roman i-a dat replică ex-prieteni sale.

”Niciodată, dar niciodată nu îți bârfești public prietenii. Orice s-ar întâmpla și oricât de supărat ai fi. Pentru că asta dă dovadă de lipsă de caracter, și de educație, și de bune maniere, și de prietenie. Dacă ai o problemă cu un prieten, îl suni și îi spui ce ai de spus, sau te întâlnești cu el și îi spui în față ce ai de spus. Nu public, niciodată”, a spus Oana Roman pe un Instastory.

 

După săgețile aruncate de Oana Roman, Vica Blochina nu s-a mai putut abține și a făcut o serie de dezvăluiri șocante despre vedetă. Blondina a declarat că s-a simțit ”folosită” în această relație de prietenie cu Oana Roman și mărturisește că i-ar fi dat inclusiv cardul ei pe timp de pandemie.

„Eu am ajutat-o foarte mult, nu apreciază nimic și pe nimeni, de aia nu are prieteni. I se pare că totul i se cuvine, s-a folosit de mine foarte mult. Dacă lumea o ajută atunci când se plânge, pentru că se plânge toată ziua, are impresia că i se cuvine și, când se vede cu sacii în căruță, după, ea este șefa.

În pandemie, i-am dat cardul meu pentru că ea nu avea bani, am ajutat-o foarte mult inclusiv cu afacerea pe care o are. Nu are pe nimeni lângă ea, pentru că toată lumea i-a întors spatele, iar eu nu înțelegeam de ce. (...) A făcut Sorbona și se milogește la toată lumea, că nu are bani, că nu are mașină, că nu are nu știu ce… Am dus-o de mână și i-am arătat pas cu pas ce trebuie să facă și cu hainele și cu tot. ”, a declarat Vica Blochina pentru CANCAN.

 

Vica Blochina a povestit un episod din vacanța din Egipt. Potrivit acesteia, Oana Roman a făcut un adevărat scandal la un restaurant, deoarece nu i s-a făcut nicio reducere. De asemenea, Vica Blochia a declarat că Oana Roman s-a "combinat cu un individ " pentru a-l face gelos pe Marius Elisei.

Fără să știu despre ce este vorba, s-a combinat cu un individ, s-a pozat în mașinile lui de lux pentru a-l face gelos pe Marius. Eu nu știam nimic despre acel bărbat.  Ajunsă acasă, Marius a așteptat-o și i-a cerut să se împace cu el pentru că o iubește, iar eu am picat la mijloc.

Oana s-a folosit de mine și i-a spus lui Marius că eu sunt de vină că ea s-a combinat cu acel individ. Evident, a început să mă înjure și să-mi arunce cuvinte urâte. Oana s-a folosit de mine și eu am picat la mijloc între ei doi și Marius m-a înjurat pe la toate colțurile. Nici până în ziua de azi nu am primit explicații din partea Oanei”, a mai declarat Vica pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel