Oana Roman și Marius Elisei își reînnoiesc jurămintele. Vedeta și-a ales deja ținuta pentru marele eveniment

Oana Roman și Marius Elisei, foto Instagram
Descriere foto: Oana Roman și Marius Elisei, foto Instagram

Oana Roman și Marius Elisei continuă să surprindă pe toată lumea. După ce au recunoscut că s-au împăcat, cei doi sunt pregătiți să își reînnoiască jurămintele.

La aproape patru luni de la divorț, Oana Roman și Marius Elisei par mai fericiți ca niciodată. Cei doi au luat prin surprindere pe toată lumea, după ce au decis să mai dea o șansă poveștii lor de dragoste. Deși nu au făcut niciun anunț oficial legat de împăcare, gesturile dintre cei doi au lăsat să deducă acest lucru. Conform spuselor vedetei, au luat această decizie împreună, fără să se „consulte” cu nimeni altcineva, nici măcar cu familia.

„Foarte multă lume, inclusiv prieteni și familie ne întreabă cum și de ce ne-am împăcat. De ce? Pentru că am luat această decizie dar noi împreună, fără să simțim nevoia să o discutăm cu nimeni, nici măcar cu familia sau cu prietenii apropiați... Toți au aflat și au văzut din postările noastre. Este poate un gest egoist din partea noastră, dar am dorit să facem acest pas doar noi cu noi. Am refuzat, ca și atunci când ne-am despărțit, orice invitație la vreo emisiune în care să vorbim despre asta și nu am făcut niciun fel de discuție publică pe această temă”, a scris Oana Roman la InstaStory.

 

Oana Roman și Marius Elisei vor să își reînnoiască jurămintele

 

După marea împăcare, vedeta și fostul soț sunt pregătiți să o ia de la capă, astfel că s-au hotărât să își reînnoiască jurămintele. Oana Roman a declarat că s-a gândit deja la ținuta pe care o va purta la marele eveniment.

„Eu am divorțat, dar nu am apucat să-mi schimb actele. Nu cred că e cazul să ne recăsătorim civil. Părintele mi-a zis: eu slujba de dezlegare nu v-am făcut. Nu cred că mai e cazul să facem alte hârtii. Doar la biserică o să ne reînnoim jurămintele.

Și vreau să fac și o petrecere mare și să-mi fac o rochie cum vreau eu. Eu la nuntă de abia mă operasem și rochia mi-a făcut-o sor-mea, dar nu a fost cum am visat eu. Acum îmi fac o rochie ivoire sau roz pudră. Sper să ne ajute Dumnezeu să am timp să o facem anul acesta, prin septembrie”, a declarat Oana Roman, la „Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

Citește și: Oana Roman, adevăratul motiv pentru care s-a împăcat cu Marius Elisei: „Poate e un gest egoist din partea noastră, dar...”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 08 iul 2021, 13:21 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience