Oana Radu, înlocuită de Bianca Drăgușanu la Kanal D: „Abia aștept să încep”. Câți bani va primi vedeta

Data actualizării: | Data publicării:

S-a aflat care este emisiunea pe care o va modera Bianca Drăgușanu la Kanal D. 

Bianca Drăgușanu revine în televiziune, aceasta este vestea care circulă de câteva zile în mediul online. Vedeta a semnal cu Kanal D, iar acum s-a aflat și care este proiectul în care va fi implicată. Ei bine, se pare că blondina i-a luat locul Oanei Radu, din cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”, difuzată pe Youtube, astfel încât de acum aceasta va fi moderatoarea formatului unde vedetele sunt puse să răspundă la diverse întrebări incomode, din viața personală. 

„Sunt bucuroasă să fiu implicată în acest proiect, Detectorul de minciuni, o emisiune care le oferă urmăritorilor din mediul online dezvăluiri inedite și o stare de bine. Mă bucur, de asemenea, să revin în mijlocul foștilor mei colegi de la Kanal D, mă leagă amintiri frumoase de ei și de emisiunea pe care am prezentat-o, Te vreau lângă mine. Abia aștept să încep filmările și să aflu adevăruri pentru cei care ne vor urmări pe theXclusive”, a spus Bianca Dragusanu, potrivit Kanal D.

Te-ar putea interesa și: „Am fost șocată”. Bianca Drăgușanu, detalii neștiute de la înmormântarea medicului Călin Doboș: „Încă sufăr din cauza asta”

Ce sumă de bani primește Bianca Drăgușanu pentru fiecare emisiune

Chiar dacă blondina este obișnuită să fie răsplătită cu onorarii extrem de mari, aceasta ar fi acceptat să prezinte emisiunea de pe Kanal D contra unei sune destul de mici. 

„Fiind o emisiune online, era dificil ca Bianca să primească onorariul său normal. A acceptat și chiar a fost de câteva ori la sediu, și de dragul foștilor săi colegi și al postului la care a mai lucrat.

Ea va fi plătită puțin peste 1.000 de euro, pe fiecare apariție, sumă care însă va crește în momentul în care va apărea pe micul ecran, la noul post tv pe care Kanal D urmează să-l lanseze”, a mărturisit pentru Playtech o persoană din apropierea vedetei.

 

Vedeta, venituri lunare de 30.000 de euro

Cu toate acestea, Bianca Drăgușanu nu se plânge. Aceasta spune că veniturile sale lunare ajung la cifra de 30.000 de euro, întrucât deține contracte de imagine foarte bine puse la punct, iar atelierul pe care îl conduce produce și el sume destul de frumoase.

„Continuă atât contractul cu casa de pariuri, cât și cel cu clubul de videochat și toate celelalte mai vechi. Am, de asemenea, și altele noi, iar anul l-am început în forță, cu multe comenzi la atelierul pe care-l am.”, a mai declarat aceasta pentru sursa citată.

Te-ar putea interesa și: „Nu o cunosc. Dacă nu a trecut prin patul meu, înseamnă că nu există.” Cătălin Botezatu, intervine în scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu

„M-am născut atât de norocoasă, încât la mine nu există muncă”

De curând, Bianca Drăgușanu ne spunea cu câtă ușurință produce aceste sume uriașe de bani. Vedeta se declară a fi o adevărată norocoasă pentru că poate îmbina utilul cu plăcutul, în același timp.

„Sunt foarte bine. M-am născut atât de norocoasă, încât la mine nu există muncă. Tot ce fac, fac din plăcere și ies și bani, sunt foarte norocoasă. Și acum în mașină am postat niște bijuterii de aur și practic mi-am îndeplinit jumătate din sarcinile pe ziua de astăzi. Acum sunt la atelier, mai fac o rochie. Am o viață foarte frumoasă, chiar sunt foarte binecuvântată, eu sunt propriul meu șef și fac exact ce îmi place și câștig și bani, pe deasupra.

Eu și când plec în vacanță e tot un fel de muncă, pentru că îmi pozez rochiile, merg cu o agenție de turism, căreia îi fac reclamă, îmi pun extensiile. La mine așa e viața mea.”, a declarat Bianca Drăgușanu în exclusivitate pentru Spectacola



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel