„Nu o cunosc. Dacă nu a trecut prin patul meu, înseamnă că nu există.” Cătălin Botezatu, intervine în scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu

Data publicării:
Sursa foto: Cătălin Botezatu, Claudia Pătrășcanu, Bianca Drăgușanu, instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Botezatu, Claudia Pătrășcanu, Bianca Drăgușanu, instagram/ colaj foto

Cătălin Botezatu a vorbit despre scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu.

Scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu pare că nu se mai termină. În ultima vreme, cele două și-au aruncat cuvinte grele. Recent, și Cătălin Botezatu a fost întrebat despre tensiunea dintre cele două, mai ales că toată lumea știe trecutul său cu Bianca Drăgușanu. 

Cătălin Botezatu, intervine în scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu

Celebrul designer a făcut  o serie de declarații la care nimeni nu se aștepta despre Claudia Pătrășcanu. Cătălin Botezatu a ținut să precizeze că el o cunoaște doar pe Bianca Drăgușanu și că nu a auzit niciodată de Claudia Pătrășcanu și nu știe cine este. 

„Cine este Claudia? Nu o cunosc. Dacă nu o cunosc, nu există. Nu pot să îmi dau cu părerea despre o femeie pe care nu o cunosc. Dacă nu a trecut prin patul meu… înseamnă că nu există. Nu, glumesc. Chiar nu știu cine este fata asta.', a spus Cătălin Botezatu la Xtra Night Show.

Claudia Pătrășcanu a dat-o în judecată pe Bianca Drăgușanu

Scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu ia aploare pe zi ce trece. Recent, fosta soție a lui Gabi Bădălău a dat-o în judecată pe Bianca Drăgușanu, actuala iubita a cunoscutului afacerist.

„Am decis să-i cer daune morale pentru jignirile, acuzațiile în decurs a doi ani, faptul că-mi agasează copiii pentru a face poze cu ei, pe la locurile de joacă. Ea și familia ei, pentru că vorbește despre copiii mei în mass-media. Înregistrări în care îmi amenință mama, dar și pe mine. Martori vor fi prezenți în dosarul pe care îl voi deschide și la dreptul copiilor mei de a fi audiați la ce coșmar trăiesc când această femeie este în preajma lor, adusă de tatăl lor să-i agaseze emoțional. Asta face cu mine și familia mea de un an.

Va trebui să demonstreze în instanță cu ce drept mi-a adus acuzația unei boli psihice. Pentru acest lucru, repet, îi vor cere daune morale. I-am rugat, atât pe el, cât și pe ea, să înceteze cu jignirile și defăimarea imaginii mele, cu abuzul emoțional asupra copiilor mei, dar am înțeles că trebuie să merg în instanță pentru a-i liniști pe acești oameni care s-au pus iar împotriva mea și nu-mi dau liniște atât mie, cât și copiilor.', a spus Claudia Pătrășcanu pentru Spynews.ro.

Și Bianca Drăgușanu a dat-o în judecată pe Claudia Pătrășcanu

Nici Bianca Drăgușanu nu a stat prea mult pe gânduri. Și frumoasa blondină a dat-o în judecată pe Claudia Pătrășcanu, după ce fosta soție a iubitului ei a acuzat-o că ar consuma subtanțe ilegale. Mai mult decât atât, vedeta a mers și a făcut toate analizele, pentru a demonstra că unt doar niște afirmații defăimătoare. 

'Referitor la acuzațiile și defăimarea mea, atât în mediul online, cât și în presă, vă prezint contrariul. Ne vedem în instanță.', a spus Bianca Drăgușanu.

Citește și: „Ești un produs ieftin în showbiz, o glumă din punct de vedere muzical” Fiul Corneliei Catanga, reacție acidă la adresa lui Nicole Cherry

Un cuplu și-a abandonat copilul pe aeroport. Motivul halucinant pentru care cei doi părinți au vrut să se urce în avion fără acesta

Maria Dragomiroiu, replică dură pentru cei care o judecă că merge în vacanță cu o pensie mică: „Nu din asta trăiesc!”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel