„Am fost șocată”. Bianca Drăgușanu, detalii neștiute de la înmormântarea medicului Călin Doboș: „Încă sufăr din cauza asta”

Data publicării:
Sursa foto: Bianca Drăgușanu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Bianca Drăgușanu, Instagram

Bianca Drăgușanu a scos la iveală anumite detalii neștiute de la înmormântarea „medicului estetician preferat al vedetelor”.

Călin Doboș, denumit și „medicul estetician preferat al vedetelor”, s-a stins fulgerător din viață în luna octombrie a anului 2022, într-un accident rutier tragic. Bianca Drăgușanu nu îi era doar clientă fidelă, ci și o bună prietenă, care a suferit enorm după accidentul îngrozitor care i-a luat viața medicului. Acum, la aproape jumătate de an de la întâmplarea tragică, blondina face noi dezvăluiri. Aceasta spune că foarte puține vedete l-au condus pe Călin Doboș pe ultimul drum, în timp ce acesta a operat pe gratis mai multe nume celebre, spune Bianca.

„Mi-a murit unul dintre cei mai buni prieteni, doctorul Doboș. Spre surprinderea mea, la înmormântarea lui, deși eu pot să îți dau cel puțin 20 de nume de femei din showbiz care s-au operat la el, au fost doar două nume. Eu, Silvia de la Bravo, ai stil! și Vica. Dar eu nu mă pun pe mine la numărătoare, deci două nume din cel puțin 20 de mocangiste care i-au călcat pragul cabinetului pentru diverse proceduri. Niciuna nu a venit să-și ia rămas bun de la el și omul acesta lor le-a făcut doar bine.

A murit într-un accident de mașină acum șase luni, eu am fost șocată și încă sunt și sufăr din cauza asta. Am fost afectată și odată cu pierderea lui mi-am dat seama cât de importantă și cât de fragilă este viața și care sunt adevăratele dezastre.”, a mărturisit Bianca Drăgușanu, în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, potrivit wowbiz.

Te-ar putea interesa și: Bianca Drăgușanu revine în televiziune. Cu ce post TV a semnat deja blondina

Bianca Drăgușanu, dărâmată de vestea tragică

Bianca Drăgușanu avea să anunțe în urmă cu câteva luni moartea medicului estetician. Blondina le-a dezvăluit astfel fanilor și ultima conversație pe care a avut-o cu Călin Doboș, care era întotdeauna foarte pozitiv. 

”Sunt copleșită și îndurerată de vestea pe care am primit-o ieri. Prietenul meu drag și cel mai bun doctor, și mai amuzat, și mai inteligent, prietenul meu, Călin Doboș a avut un accident. Nu a supraviețuit și îmi aduceam aminte de ultimele cuvinte pe care mi le-a spus atunci când ne-am văzut. Datorită unei situații în care se afla, destul de delicate, i-am cerut un sfat și l-am întrebat cum e și mi-a spus: ”Bianca, viața merge înainte!”, a spus Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare.

Citește și: Bianca Drăgușanu suferă de diabet. Vedeta este nevoită să își schimbe dantura din cauza bolii: ”Îmi sângerau gingiile și...”

„Te voi iubi mereu”

Blondina are doar cuvinte de laudă la adresa medicului estetician, care era un om foarte bun, înainte de toate. 

”Era un om extraordinar de pozitiv și cred că o să țin mereu cont de sfatul lui. Viața merge înainte, trebuie să iubim viața, trebuie să ne bucurăm de fiecare clipă, trebuie să fim recunoscători și cred că cuvintele sunt de prisos pentru că este un sentiment pe care nu am cuvinte să îl descriu... pierderea cuiva atât de drag, care a însemnat atât de mult pentru mine nu poate fi descrisă în cuvinte. Te voi iubi mereu, să te odihnești în pace și viața merge înainte, nu te voi uita niciodată.”, a mai spus Bianca Drăgușanu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel