Oana Radu a pozat fără sutien. Cum arată vedeta după ce a slăbit 50 de kilograme: „Probabil sânii mei nu sunt perfecți” / FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

Oana Radu a renunțat la inhibiții și le-a arătat internăuților cum arată sânii ei după ce a slăbit 50 de kilograme. 

Oana Radu a dus o luptă grea pentru a ajunge la silueta dorită. În urmă cu 7 ani, artista cântărea 121 de kilograme. A reușit să slăbească 64 de kilograme, ajungând să cântărească 57 kg.

Și-a menținut greutatea pentru câțiva ani. Apoi, după o traumă emoțională, vedeta a început să se refugieze din nou în mâncare și a ajuns să câtărească 104 kg. 

Oana Radu, probleme de sănătate după ce a slăbit: „Am descoperit că ar fi apărut din cauza dietei”

Oana Radu, la un pas de a fi PĂRĂSITĂ de soțul ei. MOTIVUL conflictului dintre cei doi: "Am stat în sufragerie și am plâns"


Acela a fost momentul în care a intrat în scenă actualul ei soț, Cătălin, care este instructor de fitness şi nutriţionist. El este cel care a ajutat-o să slăbească pentru a doua oară. În prezent, Oana Radu arată ca un fotomodel și nu cântărește mai mult de 55 de kg.


Pentru a arăta cât de bine se simte acum în pielea ei, vedeta a renunțat la sutien și s-a pozat în toată splendoarea. 

„Probabil sânii mei nu sunt perfecți! Probabil nici corpul meu nu este! Ceea ce este perfect este faptul că trăiesc și sunt sănătoasă! Corpul meu este încă «Under construction», după ce m-am luptat de două ori în viața asta cu multe kilograme! Chestie pe care deja o știți, nu?!”, a scris Oana Radu în dreptul fotografiei.

 

Cum o asemenea fotografie nu poate trece neobservată, fanii vedetei s-au repezit să îi comenteze pe rețelele de socializare. Dacă unii internăuți au felicitat-o pentru noua siluetă, alții au criticat modul în care aceasta a ales să se expună. 

Oana Radu a dezvăluit care au fost cele 5 reguli care i-au schimbat viața. Dieta cu care a slăbit a doua oară


„Ai o voce super. Dar schimbarea... nu-mi place ce văd, sorry”, „Cum te postezi pentru niște like-uri...” și „Când nu te mai bagă lumea în seamă... faci orice să ieși în față” a scris un f



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel