Oana Radu a dezvăluit care au fost cele 5 reguli care i-au schimbat viața. Dieta cu care a slăbit a doua oară

Data actualizării: | Data publicării:

În urmă cu 7 ani, Oana Radu își schimba viața și silueta. Artista a slăbit atunci 64 de kilograme, ajungând de la 121 de kg, la 57. Ulterior, din cauza unor evenimente tragice din viața ei, artista s-a îngrașat la loc și a ajuns să cântărească 104 kg. 


Acela a fost momentul în care a intrat în scenă actualul ei soț, Cătălin, care este instructor de fitness şi nutriţionist. El este cel care a ajutat-o să slăbească pentru a doua oară. În prezent, Oana Radu arată ca un fotomodel și nu cântărește mai mult de 55 de kg.

 

„Lumea m-a acuzat că mi-am operat stomacul și singura dovadă pe care aș putea să aduc este un ecograf care să ateste că nu mi-am operat stomacul, însă nu cred că ar fi potrivit pentru un artist să vină să facă asta la o emisiune TV. Pentru cei care cred că am reușit printr-un stil de viață sănătos și vor să-mi urmeze exemplul, o să vă zic 5 reguli pe care, dacă le aplică, vor pierde în greutate:


1. Schimbarea alimentației. Adică renunțarea complet la făinoasele albe, la tot ce conține grăsime sau prăjeli, la zahăr, adică dulciuri, sucuri.

2. Fără pic de mâncare după ora 18:00. E o regulă foarte importantă pe care eu am aplicat-o și în perioada de menținere.

3. Nu există cheat day. Adică ziua în care poți mânca orice se află doar în etapa în care s-a ajuns la o greutate și se ține dietă 6 zile pe săptămână, a 7-a zi se mănâncă orice. Până nu se slăbește, nici nu trebuie adusă în discuție. Degeaba te chinui să faci eforturi, dacă într-o zi mănânci cât ai mâncat toată săptămâna.

4. Sportul are o mare importanță. Pentru cei mai grăsuți, în această perioadă de dietă pielea se va lăsa și vor ajunge să-și opereze brațele, picioarele, pentru a înlătura surplusul de piele. Sportul ajută să ne tonifiem.

5. Nu se asociază niciodată carbohidrații cu proteinele. Trebuie să renunțăm la făinoase, dar dacă nu se poate, putem mânca din când în când orez sau paste din orez", a dezvăluit Oana Radu pe rețelele de socializare. 

 

Dieta, cauza problemelor în relație


Recent, Oana Radu a dezvăluit că a fost pe punctul de a se despărți de iubitul ei, din cauza obsesiei sale pentru mâncare. Vedeta mânca pe furiș alimente care nu erau permise în dieta pe care o urma, iar soțul ei a prins-o și a fost extrem de dezamăgit. Soțul vedetei este și antrenorul ei personal, și cel care a susținut-o în călătoria ei spre silueta mult visată. 


Oana Radu le-a povestit fanilor pe canalul său de YouTube cum a fost la un pas de a-și pierde soțul.

”Am început să mănânc în baie, până când Cătălin a început să mă cântărească zilnic și vedea că eu mă îngraș. Îi spuneam că am reținut apă, minciuni. Până într-o zi, când am avut o discuție serioasă cu Cătălin și aproape că a vrut să plece. A considerat că din cauza viicilor mele nu mai putem fi împreună. El mi-a spus clar că își dorește de la mine să schimb asta la mine și i-am promis că schimb tot și nu făceam. Mi-a zis că o să plece și și-a făcut bagajele. Atunci a fost momentul în care mi-am dorit să slăbească (...) Am realizat că din viața noastră oamenii pot pleca oricând, pot pleca fără ca noi să știm sau fără ca noi să preconizăm că o să se întâmple și am zis așa: ”Omul ăsta poate chiar o să plece”. N-am dormit toată noaptea. Am stat în sufragerie și am plâns. Nu am dormit. El s-a trezit și a văzut că am ochii plânși și i-am zis că am mâncat pe furiș și că din acel moment o să mă lupt să slăbesc și să arăt bine pentru mine. Atunci mi-a promis că nu o să plece. Din momentul ăla nu a mai existat mâncare. Mi-am dat seama cât de important este el pentru mine”, a declarat Oana Radu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel