Oana Radu, la un pas de a fi PĂRĂSITĂ de soțul ei. MOTIVUL conflictului dintre cei doi: "Am stat în sufragerie și am plâns"

Data publicării:
Oana Radu, sursa instagram
Descriere foto: Oana Radu, sursa instagram

Oana Radu a fost pe punctul de a fi părăsită de soțul ei. Artista le-a povestit fanilor și motivul conflictului dintre cei doi.

Oana Radu este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Pe lângă vocea care a dus-o pe culmile succesului, vedeta a reușit să-și uimească fanii și cu schimbarea drastică prin care a trecut. Aceasta a reușit să scape de kilogramele în plus, care îi dădeam mari bătăi de cap, mai exact de 100 de kilograme.

Oana Radu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cătălin Dobrescu, care anul trecut i-a devenit și soț. Deși formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc, cei doi au fost la un pas de a pune capăt relației din cauza viciilor pe care le avea Oana Radu. Aceasta s-a confruntat cu multe probleme în lupta cu kilogramele în plus și, deși soțul ei a încercat să o ajute, aceasta a cedat tentațiilor culinare, motiv pentru care, Cătălin Dobrescu a vrut să pună punct relației.

Oana Radu, la un pas de a fi părăsită de soțul ei

Oana Radu le-a povestit fanilor pe canalul său de YouTube întreaga experiență nefericită din viața ei, dar și cum a fost la un pas de a-și pierde soțul.

”Am început să mănânc în baie, până când Cătălin a început să mă cântărească zilnic și vedea că eu mă îngraș. Îi spuneam că am reținut apă, minciuni. Până într-o zi, când am avut o discuție serioasă cu Cătălin și aproape că a vrut să plece. A considerat că din cauza viicilor mele nu mai putem fi împreună. El mi-a spus clar că își dorește de la mine să schimb asta la mine și i-am promis că schimb tot și nu făceam. Mi-a zis că o să plece și și-a făcut bagajele. Atunci a fost momentul în care mi-am dorit să slăbească (...) Am realizat că din viața noastră oamenii pot pleca oricând, pot pleca fără ca noi să știm sau fără ca noi să preconizăm că o să se întâmple și am zis așa: ”Omul ăsta poate chiar o să plece”. N-am dormit toată noaptea. Am stat în sufragerie și am plâns. Nu am dormit. El s-a trezit și a văzut că am ochii plânși și i-am zis că am mâncat pe furiș și că din acel moment o să mă lupt să slăbesc și să arăt bine pentru mine. Atunci mi-a promis că nu o să plece. Din momentul ăla nu a mai existat mâncare. Mi-am dat seama cât de important este el pentru mine”, a declarat Oana Radu.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel