Oana Moșneagu și Vlad Gherman, separați după cununia civilă. Unde au făcut petrecerea burlacilor și petrecerea burlăcițelor

Data actualizării: | Data publicării:
Oana Moșneagu și Vlad Gherman. Sursă foto: Instagram
Descriere foto: Oana Moșneagu și Vlad Gherman. Sursă foto: Instagram

La două săptămâni de la cununia civilă, Oana Moșneagu și Vlad Gherman au ales să sărbătorească petrecerea burlacilor și petrecerea burlăcițelor în moduri diferite, dar la fel de memorabile.

La începutul acestei luni, pe 6 aprilie, Vlad Gherman și Oana Moșneagu au făcut cununia civilă, după aproximativ trei ani de relație. Cei doi au spun un „da” hotărât în fața ofițerului de stare civilă, iar alături le-au fost prietenii și familia, care s-au bucurat pentru ei. Pe 2 iunie, Vlad Gherman urmează să îmbrace costumul de ginere, iar Oana Moșneagu rochia de mireasă, pentru că vor avea căsătoria religioasă, cel mai important eveniment din viața lor de cuplu.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, separați după cununia civilă. Unde au făcut petrecerea burlacilor și petrecerea burlăcițelor

Dar, până atunci, cei doi au ales să sărbătorească după cununia civilă. Oana Moșneagu a făcut petrecerea burlăcițelor la Roma, iar Vlad Gherman a avut petrecerea burlacilor în Amsterdam. Vlad Gherman a plecat la Amsterdam cu prietenii pentru petrecerea burlacilor înaintea Oanei. La scurt timp, soția sa și-a făcut și ea bagajul și a plecat pentru patru zile cu fetele la Roma, unde prietenele ei i-au organizat o petrecere memorabilă a burlăcițelor. Cei doi actori au postat în mediul online fotografii și videoclipuri de la petrecerile la care au fost.

„Știți ce înseamnă «să fii toată un zâmbet»? Cam așa am fost eu alături de fetele mele. Am avut parte de patru zile așa cum nici n-aș fi putut să mi le imaginez. Sunt recunoscătoare pentru fiecare dintre ele și pentru toate momentele. Pentru fiecare zâmbet, îmbrățișare, fiecare fredonare pe «Se mărită Oanaaa», fiecare «cum vrei tu, e weekendul tău, e despre tine», «mergem unde vrei tu», «te îmbrăcăm noi». 

Și, apropo de ultima parte, fetele mele m-au îmbrăcat pentru party, o să fac un reel să vă arăt cât de fuuuun a fost la cumpărături. Sunt recunoscătoare pentru că le am în viața mea. Și pentru acest weekend plin de bucurie. Să ne rămână în suflet o viață, alături de multe altele asemenea pe care de-acum ne propunem să le adunăm în fiecare an. Vă iubesc, gagici. Vă mulțumesc”, a scris Oana Moșneagu pe Instagram, în dreptul imaginilor.

Te-ar putea interesa și: Oana Lis, îngenuncheată de durere. Viorel Lis nu se mai poate deplasa: „Sunt praf din toate punctele de vedere”

Te-ar putea interesa și: De câte ori pe săptămână este indicat să mâncăm pește. Mihaela Bilic: „Aceasta este cantitatea corectă. Reduce cu 17% riscul de deces”

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Oana Mosneagu / Gherman ???? (@oana_mosneagu)

Te-ar putea interesa și: Cristina Cioran, situație disperată. Deși a obținut ordin de protecție împotriva fostului iubit, actrița nu are liniște

Te-ar putea interesa și: Ce relație au Oana Radu și Doddy. În timpul căsătoriei cu Cătălin Dobrescu, artista mergea pe ascuns la el acasă: „Mințeam că sunt la studio”

Și Vlad Gherman s-a distrat pe cinste alături de prieteni, doar că au avut parte de o vreme ceva mai rece. „Fix asa a fost în Amsterdam: FRIIIG!!”, a scris și Vlad Gherman pe Instagram, în dreptul fotografiilor.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ???????????????? ???????????????????????????? (@vladgherman_oficial)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel