Cristina Cioran, situație disperată. Deși a obținut ordin de protecție împotriva fostului iubit, actrița nu are liniște

Data publicării:
Captură video: Instagram/Cristina Cioran
Descriere foto: Captură video: Instagram/Cristina Cioran

Cu toate că actrița Cristina Cioran a obținut în urmă cu câteva zile prelungirea ordinului de protecție împotriva lui Alex Dobrescu, tot nu are liniște. Fostul iubit continuă războiul împotriva mamei fetiței lui.

La începutul acestei săptămâni, pe 23 aprilie, Cristina Cioran a câștigat războiul în instanță cu Alex Dobrescu. Actrița a obținut prelungirea ordinului de protecție, astfel că fostul iubit nu se poate apropia de vedetă și de fetița lor. Acesta va purta „brățară” specială la picior timp de 10 luni și va fi monitorizat tot timpul de polițiști. În cazul în care se va apropia la mai puțin de 100 de metri de Cristina Cioran, aceasta primește pe telefonul mobil o alertă. 

Cristina Cioran, situație disperată. Deși a obținut ordin de protecție împotriva fostului soț, actrița nu are liniște

Cu toate că a obținut o primă victorie în procesul cu fostul soț, Alex Dobrescu, iar lucrurile păreau să meargă într-o direcție bună, Cristina Cioran tot nu are liniște. Actrița se declară neputincioasă în fața acuzațiilor aduse de tatăl fetiței sale și este convinsă că acesta nu se va lăsa prea ușor și va continua să o defăimeze.

„Linșajul continuă, dragi prieteni. Se continuă această defăimare a mea, nu știu de ce, cred că o să mai dureze, dar și când s-o termina, o să se termine de tot. Am muncit o viață ca să îmi creez o carieră așa cum e ea și care uite, se duce de râpă pentru că un personaj fictiv inventează tot felul de lucruri și spune niște mizerii. Asta e, ce putem să facem? Stăm cu chipsurile în față. Știu că nu se termină aici”, a mărturisit Cristina Cioran, pe pagina sa de Instagram, la secțiunea InstaStory.

„Eu a trebuit să îi achit niște datorii către terți”

Actrița Cristina Cioran recunoaște că i-a plătit fostului soț mai multe datorii. Cu toate că nu a dorit să aducă această situație în atenția publicului, vedeta a fost pusă în situația de a clarifica lucrurile.

„De fapt, acum că s-a aflat totul, deși n-aș fi vrut să se afle absolut nimic, și aici mă refer la faptul că eu a trebuit să îi achit niște datorii către terți, mai lipsește să mai aibă și o poză cu mine goală să o pună și pe aia și m-am gândit să fac o ședință foto în care să îmi fac singură pozele și să le posteze eu, ce ziceți de propunerea mea? O fac?”, a mai spus actrița, pe Instagram.

Te-ar putea interesa și: Oana Lis, îngenuncheată de durere. Viorel Lis nu se mai poate deplasa: „Sunt praf din toate punctele de vedere”

Cristina Cioran, momente de panică din cauza fostului iubit. Alex Dobrescu a venit după ea la un eveniment și a amenințat-o

Cristina Cioran a cerut ordin de protecție împotriva fostului iubit, după ce aceasta a mers după ea la un eveniment la care era prezentă și a amenințat-o. Ea mărturisea atunci că se teme pentru viața ei.

„Așa nenorociți sunt unii oameni care ar spune și ar face orice pentru puțină atenție! Spre surprinderea mea, cu un astfel de om am locuit, l-am girat, l-am îngrijit, l-am apărat, l-am susținut! Violențe, umiliri, trădări! Mulțumesc celor care sunt alături de mine, cât voi mai fi aici, până nu mă omoară acest individ! Astăzi a venit la evenimentul la care lucram, pentru că da, lucrez... ca să mă sperie și să mă amenințe!”, spunea Cristina Cioran, pe pagina sa de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Te-ar putea interesa și: Ce relație au Oana Radu și Doddy. În timpul căsătoriei cu Cătălin Dobrescu, artista mergea pe ascuns la el acasă: „Mințeam că sunt la studio”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel