Ce relație au Oana Radu și Doddy. În timpul căsătoriei cu Cătălin Dobrescu, artista mergea pe ascuns la el acasă: „Mințeam că sunt la studio”

Data publicării:
Captură video: YouTube/Gand la Gand Cu Teo. Sursă foto: Instagram/Doddy
Descriere foto: Captură video: YouTube/Gand la Gand Cu Teo. Sursă foto: Instagram/Doddy

Oana Radu a fost invitată în podcastul „Gând la Gând cu Teo”, unde a făcut mai multe mărturisiri din timpul căsniciei cu Cătălin Dobrescu.

Oana Radu și Cătălin Dobrescu au format un cuplu timp de patru ani, dintre care trei au fost căsătoriți. La sfârșitul anului trecut, în luna noiembrie, cei doi au decis să divorțeze și să meargă pe drumuri separate. Deși separarea s-a produs inițial pe cale amiabilă, la scurt timp a început un adevărat război între artistă și antrenorul de fitness.

„Mâncam foarte mult pe furiș pentru că nu mi se permitea să mănânc ce vreau”

Invitată în podcastul „Gând la Gând cu Teo”, Oana Radu a făcut noi confesiuni despre perioada căsătoriei, dar și despre lucrurile pe care a fost nevoită să le îndure. Mai exact, artista a povestit că nu avea voie să mănânce ce voia, ci doar mâncare sănătoasă, pentru că fostul soț său era foarte strict cu ea. Oana Radu a dezvăluit că a trăit sub o restricție severă în ceea ce privește alimentația, fiind obligată să consume doar alimente considerate sănătoase de către partenerul său.

„Atunci când eram cu fostul meu soț mâncam foarte mult pe furiș pentru că nu mi se permitea să mănânc ce vreau. Automat, când plecam de acasă, cum mâncam. Eu nu am mâncat în viața mea popcorn la televizor, Doamne ferește. Aveam voie să mănânc doar chestii de dietă. El era foarte strict, habotnic aș putea să spun. Foarte bine, bravo lui, că nu e ușor să fii așa.

Eu îl apreciez pentru puterea pe care o are, o putere pe care personal nu mi-o doresc, nu ai ce face cu ea. Eu cunosc și campioni olimpici la fitness și tot mănâncă de două ori pe săptămână ce vor ei. Până și ăia care se antrenează de 4 ori pe zi, totuși mai mănâncă la televizor chipsuri. Aia nu e viață. Eu aveam în casă dovlecel și sparanghel, păi vreau eu să mănânc la un film dovlecel și sparanghel? Eu vreau să mănânc brânză cu salam”, a spus Oana Radu în podcastulul „Gând la Gând cu Teo”.

Te-ar putea interea și: Ce i-a furat fostul soț al Oanei Radu artistei din casă: „O să zic o chestie în premieră”

Ce relație au Oana Radu și Doddy. În timpul căsătoriei cu Cătălin Dobrescu, artista mergea pe ascuns la el acasă: „Mințeam că sunt la studio”

Pentru că nu putea să se limiteze la dieta impusă de fostul ei soț, artista mânca pe ascuns. Oana Radu a mărturisit că mergea la Doddy, unde se putea bucura și de altfel de preparate, cum ar fi plăcinta, fără a fi supusă unor judecății sau controlului strict. Între cei doi există nu doar o relație profesională, ci și una de prietenie, având în vedere că artistul i-a fost aproape atunci când a avut cea mai mare nevoie.

„Când îmi era foame rău mâncam dovlecel și sparanghel și mai plecam de acasă. Mințeam că sunt la studio sau unde eram și mă duceam la Doddy acasă și mâncam plăcintă. Doddy a fost cu mine din ziua 1. Eu și Doddy ne-am întâlnit să zic așa destul de predestinat. N-am să uit că datorită lui și soției lui am și achiziționat primul câine.

Ne-am întâlnit pentru o piesă și de atunci am rămas ca o echipă. E ca fratele meu. A fost alături de mine în cam toate situațiile mele. Scriem împreună (n.r. piese), mi-a scris și e ca un director muzical, cumva șlefuiește ce fac eu. A fost lângă mine și când a fost bine, dar și când a fost rău. Mai mult când a fost rău, că bine a fost mai puțin. Sperăm că de acum înainte să fie mai mult. Așa cunoști omul”, a mai declarat Oana Radu.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel