Oana Lis, îngenuncheată de durere. Viorel Lis nu se mai poate deplasa: „Sunt praf din toate punctele de vedere”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/WOWnews
Descriere foto: Captură video: YouTube/WOWnews

Ajuns la vârsta de 80 de ani, problemele de sănătate ale lui Viorel Lis sunt din ce în ce mai mari. Prezentă la un eveniment monden, Oana Lis a mărturisit că soțul ei nu se mai poate deplasa.

Viorel Lis, în vârstă de 80 de ani, este greu încercat de soartă, în această perioadă, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă, iar persoana care îi este alături necondiționat este soția lui, Oana. 

Oana Lis, îngenuncheată de durere. Viorel Lis nu se mai poate deplasa: „Sunt praf din toate punctele de vedere”

Soția fostului primar al Capitalei a fost prezentă la un eveniment monden, organizat de Andreea Marin, dar fără Viorel Lis, căci nu se mai poate deplasa. Oana Lis recunoaște că nu îi este ușor să-l vadă pe soțul în asemenea situație, dar, în ciuda problemelor de sănătate ale lui Viorel Lis, Oana își păstrează zâmbetul și simțul umorului, acest lucru îl ajută și pe fostul edil al Capitalei să-și păstreze optimismul.

„Sunt praf, praf de stele, praf de nisip de Sahara, praf din orice, din toate punctele de vedere. Am diferite probleme. (...) El nu mai poate să se deplaseze, era și el mereu prezent cu mine, eram obișnuiți să fim împreună, dar noroc cu telefoanele, o să-i trimit niște videoclipuri, niște poze de aici. Așa și știe unde sunt și mai vede și el lumea. Nu cred că e gelos, cred că e invidios, că nu poate să fie și el prezent aici.

El are o vorbă, că nu se simte niciodată prost. Sunt zile și zile. Bătrânețea vine cu multe provocări, dar sunt ani dați de la Dumnezeu, oricum a depășit media de vârstă a României. Din păcate, în România media de vârstă în care noi trăim e de 74 de ani, în Italia e de 82. Suntem jos ca loc. El deja spune că anii ăștia sunt în plus de la Dumnezeu”, a mărturisit Oana Lis, pentru Wownews.

Te-ar putea interesa și: Ce relație au Oana Radu și Doddy. În timpul căsătoriei cu Cătălin Dobrescu, artista mergea pe ascuns la el acasă: „Mințeam că sunt la studio”

Ce a determinat-o pe Oana Lis să recurgă la gestul disperat de a vinde lucruri din casă

Oana Lis anunța, în urmă cu mai bine de o săptămână pe pagina sa de Facebook că vrea să vândă lucruri din casă pentru a face rost de bani, fără a da însă prea multe detalii. În cadrul emisiunii „Exclusiv VIP” de pe Prima TV, soția fostului primar al Capitalei a dezvăluit ce a împins-o să recurgă la gestul disperat.

„Atunci când ai pe cineva cu probleme de sănătate, cum este soțul meu, apar tot felul de probleme. Am început să am atacuri de panică când ies din casă, pentru că mă gândesc că dacă se sufocă, dacă cade și atunci m-am gândit că trebuie să pun niște camere, ca să-l văd când plec. Asta mă costă câteva milioane și vreau și eu să-mi fac analizele, am găsit să-mi fac o ecografie la sâni, dar mi-a zis că-mi face una acum și una peste două săptămâni, ce sens mai are ecografia asta? Pur și simplu sunt niște vremuri... nu numai eu vând din casă. Chiar dacă sunt persoană publică, nu trăiesc din reclame, nu-mi aduce niciun venit asta mie”, a declarat Oana Lis, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de pe Prima TV. 

Te-ar putea interesa și: Fanii Survivor All Stars au izbucnit după eliminarea lui Alex Delea: L-ați văzut cum rânjea?! A fost singurul care râdea. M-a dezgustat reacția lui / video



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel