Oana Matache a divorțat oficial de Răzvan Miheț. Ce se întâmplă cu custodia celor doi copii

Data publicării:

Oana Matache este, oficial, o femeie liberă, întrucât divorțul de fostul soț a fost semnat. 

Oana Matache era principalul subiect de discuție al primelor pagini în urmă cu ceva timp, când a fost surprinsă în plină ziuă sărutându-se cu un alt bărbat, care nu era deloc soțul ei. Blondina nu a mai avut ce să facă atunci și a confirmat faptul că a rupt legătura cu Răzvan Miheț, tatăl copiilor săi, ba mai mult, că este deja implicată într-o nouă relație de iubire. De aici și până la o avalanșă pornită în mediul online chiar de mama vedetei a mai fost doar un pas. Gina Matache nu a fost deloc de acord cu decizia pe care a luat-o fiica sa, dar nu a fost încântată nici de viitorul „ginere” pe care Oana Matache l-a adus în casă.

Acum însă, chiar dacă toată lumea mai spera la o împăcare între cei doi soți, potrivit cancan, divorțul dintre ei a fost, oficial, pronunțat, iar sora Deliei Matache este o femeie liberă. Cât despre custodia copiilor, se pare că cei mici vor locui alături de mama lor și de noul iubit, însă tatăl îi poate vizita oricând își dorește. 

„Voi știți cel mai bine care este situația lor (n.r: a Oanei și a soțul ei). Nu aș vrea să vă mai confirm nimic, apoi iarăși se supără pe mine. E mai bine să lași copilul să-și trăiască experiențele. Atunci când sunt bune, sunt ale lui. Când sunt rele sunt tot ale lui. Sunt mari, sunt vaccinați. Aceasta rămăsese ultima problemă de rezolvat (n.r: divorțul). Important e că fiecare își vede de treaba lui. Ei se înțeleg foarte bine acum, își cresc împreună copilașii”, a declarat Gina Matache, potrivit sursei citate.

VEZI și: „Am făcut prostia asta în tinerețe”. Gina Matache recunoaște că și-a bătut fiica: „Am fost altfel de mamă pentru Oana, lucru pe care mi-l reproșează Delia”

Singura reacție a Oanei Matache, în acest scandal

Înfuriată la culme de declarațiile pe care mama sa le-a împrăștiat peste tot în spațiul public, Oana Matache a răbufnit acum câteva săptămâni și și-a spus opinia publică cu privire la această situație controversată. Se pare că artista s-a săturat să fie judecată de cei din jur pentru alegerile pe care le-a făcut pe plan sentimental, motiv pentru care le-a transmis tuturor un mesaj dur. 

„M-am abținut până acum de la declarații, pentru a nu da apă la moară acestui scandal pe care nu l-am început eu, dar deja situația a scăpat de sub control și mă văd nevoită să acționez.

Am fost blamată public pentru acțiunile pe care le-am efectuat în ultima vreme și mi se pare ireal cum cineva poate să creadă că sunt în stare să-mi pun copiii în pericol, sub orice formă. În afară de mama, toate persoanele din jurul meu l-au cunoscut pe partenerul meu și nimeni nu a avut aceeași părere pe care și-a format-o majoritatea media în legătură cu relația noastră.

Acest înveliș de „catastrofă” pus în jurul acțiunilor desfășurate de mine deja devin obositor și tulburător atât pentru mine, cât și pentru copii și persoanele implicate în viața mea.”, a scris recent blondina pe Instagram.

Pe aceeași temă: Divorțul dintre Oana Matache și Răzvan Miheț, intuit din ziua nunții. Carmen Harra, motivul real care a provocat separarea: "Oana pornește cu piciorul stâng în căsătoria cu Răzvan"

 

„Nimeni nu are dreptul să judece o femeie atât de aspru”

Mai mult, vedeta spunea încă de pe atunci faptul că a rămas în relații bune cu fostul ei soț și că nu ar permite niciodată ca un exemplu negativ să stea lângă copii ei, așa cum se scrie peste tot în presă de actualul ei iubit. În final, Oana Matache și-a pus mama la zid pentru modul în care a ales să procedeze și pentru faptul că, prin intermediul acelor declarații controversate pe care le-a făcut zile în șir, a generat un întreg scandal.

„Nu cred că nimeni are dreptul să judece o femeie atât de aspru, să o blameze pentru alegerile făcute în viață, și să o jignească în nerepetate rânduri, în așa hal, așa cum au făcut-o anumite persoane. Îmi doresc foarte mult ca acest scandal să ia final. Nu cred că privește pe nimeni felul în care aleg să-mi trăiesc viața și să-mi educ copiii.

Eu și fostul meu soț am rămas în relații bune, comunicăm, are acces la copii și control asupra situației, și nici el, atât cât nici eu nu am permite ca un „personaj problematic” să fie în prezența copiilor noștri și să aibă acces la ei.

Nu mi se pare corect felul în care mama mea a procedat, și nici nu consider că s-ar fi ajuns la această stare de hate general dacă nu ar fi învelit personajul partenerului meu într-o imagine problematică, fără nicio dovadă sau fără a-l cunoaște personal măcar”, a cotninuat ea.

Citește și: Noul iubit al Oanei Matache îi răspunde mamei vedetei, după acuzațiile făcute: „Se duce puțin în partea de hărțuire. Nu privește pe nimeni ce fac eu sau Oana”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel