Noul iubit al Oanei Matache îi răspunde mamei vedetei, după acuzațiile făcute: „Se duce puțin în partea de hărțuire. Nu privește pe nimeni ce fac eu sau Oana”

Data actualizării: | Data publicării:
Gina Matache, Oana Matache, Radu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Gina Matache, Oana Matache, Radu, sursa foto Instagram

Radu Sifferedi a vorbit despre acuzațiile pe care le-a primit din partea Ginei Matache. 

Actualul iubit al Oanei Matache i-a răspund, în sfârșit, mamei blondinei, după ce aceasta l-a denigrat în spațiul public și i-a aruncat mai multe cuvinte dure. Radu Siffredi a ținut să menționeze, în primul rândul, faptul că Gina Matache nu este soacra sa, iar femeia nici măcar nu îl cunoaște, motiv pentru care nu ar trebui să-și permită să vorbească în acest fel despre el. 

„În primul rând, nu este soacra mea pentru că trăiesc în concubinaj cu Oana. În al doilea rând, nu privește pe nimeni ce fac eu sau Oana și în al treilea rând, eu nici nu mă știu cu Gina Matache, nu ne-am întâlnit niciodată față în față. De asta cred că lucrurile pe care le spune despre mine sunt puțin cam prea mult. Pentru cine nu știe ce s-a întâmplat, pentru cine nu știe de acest scandal sau de ce doamna Gina Matache a postat o poză cu mine și mesajul „Aveți grijă ce psihiatru alegeți'(…)

Să nu vă vină să credeți, dar postarea a fost făcută chiar de Gina Matache, pe care, deși nu o cunosc, eu am respect pentru ea.(…)”, a spus Radu Sifferedi în mediul online, potrivit viva

Te-ar putea interesa și: Oana Matache, noi detalii despre relația cu iubitul ei. Când s-au cunoscut cei doi: „Tu aveai gagică, eu aveam soț”

„Doamna Gina, nu am voie să vorbesc urât?”

Mai mult, bărbatul spune că este foarte firesc să aibă un vocabular puțin mai „deplasat”, întrucât acele cuvinte erau adresate într-un cadru prietenos, iar vârsta îi permite acest lucru. În final, iubitul Oanei Matache o acuză pe mama acesteia de faptul că prin aceste comentarii pe care le-a tot postat în mediul public a ajuns la o reală hărțuire. Acesta se plânge de faptul că a primi extrem de multe mesaje jignitoare și că oamenii au reacționat în număr extrem de mare, după ce artista a postat acele fotografii denigratoare în care apare el. 

„A postat și un video cu mine de pe stream în care îmi înjuram și eu un prieten. Sunt tânăr, am 28 de ani, doamna Gina, nu am voie să vorbesc urât? Eu cred că v-am auzit pe dumneavoastră cu cuvinte mai urâte. (…)

Nu știți motivul pentru care Oana stă cu mine, nici doamna Gina nu știe asta, mama ei. Pentru că, repet, nu ne-am cunoscut, doamna Gina Matache, și nu e frumos să vorbiți despre mine în felul ăsta. Începe să devină oribil, să se ducă puțin în partea de hărțuire, îmi scriu oamenii mesaje jignitoare’, a explicat Radu Siffredi, actualul iubit al Oanei Matache.

Te-ar putea interes ași: Mama Deliei, ajunsă în culmea disperării: „Nu comunică cu nimeni. Mă doare să o văd cum merge în jos”. Noi detalii despre căsnicia Oanei au ieșit la iveală

Ce părere are Delia despre această situație

Chiar dacă Delia nu și-a exprimat însă vreo părere publică cu privire la acest subiect, bărbatul spune că celebra artistă este total de acord cu relația celor doi. Problema este la „persoanele mai în vârstă”, spune el, făcând aluzie la Gina Matache. 

„Hate-ul nu e de la toată familia ei. Soră-sa a fost ok cu noi, mai sunt prietene d-ale ei care au fost ok cu mine și cu toată chestia asta, doar că oamenii puțin mai în vârstă și la o distanță de generații clar o să aibă ceva de comentat față de cei ca mine, care își fac unghiile, care au părul lung, „rockeri împuțiți', care se îmbracă în haine neobișnuite', a declarat Radu, iubitul Oanei Matache.

VEZI și: Oana Matache, șocată de un membru al familiei sale: M-a apucat de fund și mi-a zis "Ce c*r ai!". Nu am putut să am nicio reacție



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel