Divorțul dintre Oana Matache și Răzvan Miheț, intuit din ziua nunții. Carmen Harra, motivul real care a provocat separarea: "Oana pornește cu piciorul stâng în căsătoria cu Răzvan"

Data publicării:
Răzvan Miheț, Oana Matache, Carmen Harra/ sursa foto Instagram, youtube
Descriere foto: Răzvan Miheț, Oana Matache, Carmen Harra/ sursa foto Instagram, youtube

Carmen Harra a dezvăluit care este indiciul ce trebuia să-i dea Oanei Matache de gândit faptul că va ajunge în prag de despărțire cu tatăl copiilor săi.

Decizia Oanei Matache de a-și părăsi soțul și de a forma o relație cu un nou bărbat a stârnit extrem de multe controverse în mediul online, unde oamenii o pun la zid pe sora Deliei pentru faptul că și-a pus copiii în pericol prin această decizie neașteptată. Pe marginea subiectului a vorbit și Carmen Harra, care spune că relația blondinei cu Răzvan Miheț a fost din prima zi sortită eșecului. Motivul este simplu, explică clarvăzătoarea. Data nunții aleasă de cei doi a fost una cu totul nepotrivită. 

"Când ne considerăm data de căsătorie este important să ne gândim energetic. Codificarea aia ne ajută sau nu? Oana pornește cu piciorul stâng în căsătoria cu Răzvan. Căsătoria făcută pe momentul ăla energetic spune clar că aici poate să dureze 7 ani, 12 ani și pe urmă se încheie. Ea din start, neștiind lucrurile astea...Căsătoria ei nu a fost pe termen lung, ci de termen scurt. Acest 28 mai 2017 nu i-a fost deloc favorabil Oanei, dar absolut deloc.

Dacă noi am creat un precedent, de exemplu un divorț, există posibilitatea și a celui de-al doilea. Pericolul pe care Oana îl creează este al celui de-al doilea divorț în cazul unei căsătorii cu acest Radu. Pornim cu Radu, dar nu știu câți ani, poate nu mai mult de 3, poate 7, dar nu e de bătaie lungă. Mă întreb dacă își ajunge să se căsătorească cu el.", a explicat Carmen Harra, potrivit wowbiz.

Te-ar putea interesa și: Răzvan Munteanu vorbește despre plecarea Deliei de la iUmor: "Eu am mai discutat cu ea. Își asuma"

Oana Matache ar trebui să încheie socotelile cu fostul soț

Mai mult, Carmen Harra spunea recent faptul că vedeta s-a desprins brusc de căsnicia cu Răzvan Miheț, lucru care este total greșit. Aceasta ar fi trebuie să-și încheie vechile socoteli, iar abia apoi să se gândească la o nouă relație.

„Ruptura asta poate să fi venit în timp, ei s-au detașat în timp unii de alții, nu a existat fuziunea aia emoțională și atunci s-au uitat unii la alții ca doi străini. Asta e o variantă, dar mai e și varianta că ea a avut așa o iubire peste noapte de acest om, cu care eu personal cred că ar putea să aibă o conexiune karmică, pentru că numai conexiunile karmice produc rupturi atât de puternice în mariajul cuiva. Asta e concluzia mea, aici ne raportăm la o relație karmică, relațiile karmice vin din experiențele anterioare. Eu cred că ea are o atracție cu acest Radu, noul ei iubit, care în plus pare să fie foarte șarmant și a prins-o în mrejele lui. Partea proastă este că ea lasă totul nerezolvat în relația cu Răzvan, lasă doi copii, lasă suferința celor din jur la familia ei care sunt intrigați, nu aprobă.”, a declarat Carmen Harra, pentru sursa citată.

Citește și: Carmen Harra, previziuni despre un mare război și soarta sistemului bancar: „Intrăm într-un an karmic, când lucrurile trebuie să se balanseze”

Carmen Harra nu crede în noua relație a Oanei Matache

Și, tocmai din cauza faptului că nu a încheiat cum trebuie vechea căsnicie, Carmen Harra spune că Oana Matache nu va avea parte de succes nici în noua poveste de iubire. Chiar dacă acum este foarte fericită alături de Radu, clarvăzătoarea spune că această bucurie este de scurtă durată.

„Ea dorește cu orice preț să fie în această relație, dar când noi lăsăm lucrurile, psihologic vorbind, nerezolvate undeva, noi nu construim nimic pe suferința altora. De câte ori ne despărțim de cineva și producem durere și vrem să fim fericiți cu altcineva, nu ne construim acea fericire. Eu am o îndoială că ea merge în timp cu bătaie lungă în relații foarte bune cu acest Radu, pentru că ea lasă în spate toată această acțiune undeva greșită, pentru că ea nu și-a pregătit o separare sau un divorț. A făcut totul brusc, peste noapte, a făcut în ascuns și lucrurile astea nu merg așa. Nu o să-i placă ce-i spun eu, oamenii nu vor să audă adevărul, ne doare rău de tot, îl respingem și ne revoltăm și condamnăm persoana care ne pune adevărul în față, pentru că nu putem să-l digerăm”, a mai spus clarvăzătoarea.

Citește și: Carmen Harra, prognostic despre relația Anamariei Prodan cu iubitul misterios: „Mama ei a îndreptat-o spre cineva”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel