Oana Marica, părere tranșantă despre Ramona Olaru: ”Tot timpul spune prostioare”

Data actualizării: | Data publicării:

Ținuta Ramonei Olaru a fost comentată în cadrul emisiunii Poliția Modei.

Ramona Olaru a fost subiect de discuție în cadrul emisiunii Poliția Modei, de pe Antena Stars. Iulia Albu și Oana Marica au comentat ținuta purtată de vedetă în cadrul unui eveniment, ce era reprezentată de o rochie lungă roșie, prinsă cu o curea la mijloc, în picioare furmoasa blondină optând tot pentru o pereche de pantofi roșii. Când vine vorba despre stil, Ramona Olaru este rezervată în a face prea multe declarații, însă, într-un final, iubita lui Cătălin Cazacu reușește să definească acest termen.

”Îmi place să fiu îmbrăcată la modă. Mi se pare foarte tare repurtarea hainelor, eu practic lucrul acesta și e foarte normal. Nu mi se pare ok să te îmbraci doar o dată cu un lucru și apoi mai ales să îl arunci. Dacă vorbim despre modă, îl poți pune în alt stil și apoi poate ieși un look super șic. Eu nu prea am ținute impecabile cred. O ținută impecabilă cred că înseamnă să ai părul aranjat, să ai machiajul țiplă și, bineînțeles, să stea hainele bine pe corpul tău, cred că asta înseamnă.”, a declarat Ramona Olaru, pentru Antena Stars.

Iulia Albu o face praf pe Andreea Tonciu: ”Paris Hilton după o noapte de beție”

Ce spune Oana Marica despre ținuta aleasă de Ramona Olaru

Oana Marica apreciază stitlul vestimentar al asistentei de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, pentru că, spune ea, se potrivește perfect cu caracterul acesteia.

„Eu cred că i se potrivesc culorile astea excentrice și toată nebunia asta pe care o prezintă, pentru că ea este oricum o fire veselă, tot timpul spune prostioare. Mi se pare că o avantajează amalgamul ăsta de lucruri”, a spus Oana Marica, la adresa Ramonei Olaru, la Poliția Modei.

Iulia Albu o face praf pe Cleopatra Stratan: "Încercați să nu semănați cu Dexter". Ce spune aceasta despre ținuta pe care a purtat-o soția lui Edward Sanda la nuntă

Iulia Albu a comentat ținuta Ramonei Olaru

Spre deosebire de alte ținute care au trecut prin filtrul Iuliei Albu până acum, Ramona Olaru a reușit să creeze o ținută care să încânte celebrul critic de modă. Chiar dacă nu toate detaliile au fost pe gustul acesteia, per total, Iulia Albu a fost mulțumită de alegerile vestimentare făcute de iubita lui Cătălin Cazacu. 

Iulia Albu o desființează pe soția lui Liviu Teodorescu: ''Hai să vorbim de plasa de țânțari de pe cap"

”O știu pe Ramona și știu cum se îmbracă, am și lucrat împreună la ”Splash, vedete la apă”. Eu aș vrea să nu mai văd mai multe branduri în aceeași ținută. Ori îți pui acea centură, ori îți iei geanta, este suficient. Aș vrea să nu mai facă această greșeală, în rest îmi place discursul ei, este adevărat că hainele trebuie refolosite, iar ea n general are o imagine curată. Dacă ar fi renunțat la curea chiar mi-ar fi plăcut foarte mult. Atâta timp cât știe să asorteze o pereche de pantofi roșii la o rochie roșie deja a câștigat 100 de puncte, pentru că este ceva ce vedetele din România nu știu să facă. Majoritatea asortează pantofi nud sau negri la rochie roșie.”, a adăugat și Iulia Albu. 

Iulia Albu, secretul unui corp de invidiat. Ce dietă ține vedeta: “Nu mănânc…”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel