Oana Lis, secretul unei căsnicii de durată: „Cel mai important sfat pe care pot să îl dau”

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Oana Lis a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, care este secretul unei căsnicii de durată. 

Oana Lis și fostul primar al Capitalei Viorel Lis formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbizul românesc. Relația celor doi a condus, de-a lungul timpului, la nașterea a numeroase controverse și critici, însă cu toate acestea cei doi au continuat să trăiască povestea lor de dragoste, cei doi fiind împreună de 25 ani. 

Oana Lis, secretul unei căsnicii de durată

Oana și Viorel Lis formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc, în ciuda gurilor rele care nu le-au dat prea multe șanse relației lor. Vedeta susține că cel mai important într-o relație este comunicarea. În exclusivitate pentru Spectacola, Oana Lis a mărturisit că cel mai important lucru într-o relație este să nu te pui la somn supărat pe partenerul de viață. 

„La început este perioada aia în care totul este roz și frumos, dar după este foarte important să rămână respectul și am văzut că relațiile în ziua de astăzi se termină atunci când dau de greu, adică oamenii nu trec peste frustrări, peste probleme. Cel mai important sfat pe care pot să îl dau este să nu te culci seara certat. Trebuie să discuți, să comunici. Astfel, fiecare să stea la casa lui și dacă nu mai vrei, îl blochezi peste tot și la revedere. Nu este ok”, ne-a mărturisit Oana Lis. 

„După 25 de ani cu Viorel, noi nu ne-am plictisit”

Totodată, soția lui Viorel Lis a precizat că este foarte important să existe comunicare în relație. Deși este împreună cu Viorel de 25 de ani, Oana Lis recunoaște că nu s-a plictisit niciodată și în continuare fac lucruri frumoase împreună. 

„Sunt convinsă că sunt și oameni care își doresc relații, dar nu știu ce se întâmplă atunci când se întâlnesc. Viața este o luptă, orice relație este o luptă, trebuie să comunici. Chiar și cearta este o comunicare. Este mai bine să discuți contradictori, decât să nu vorbești. Eu nu m-am plictisit. După 25 de ani cu Viorel, noi nu ne-am plictisit. În continuare râdem, facem mișto unul de celălalt, glumim. Comunicarea este cea mai importantă”, ne-a mai spus soția lui Viorel Lis. 

Din ce câștigă Oana Lis banii

„Lucrez la un curs online, vreau să lansez un curs online, pentru că așa este moda, intru și pe tiktok, mai fac bani și de acolo, îmi place, m-a prins. Mai am și eu momente în care plâng, în care cad, dar important este să te ridici, nu sunt puternică mereu, dar trebuie să ne acceptăm și vulnerabilitățile. Tocmai de aceea trebuie să fim oameni, să ne susținem unii pe alții. Când m-a cunoscut Viorel, eu eram mult mai slabă emoțional și el m-a susținut, nu a râs de mine, nu a zis că vrea pe altcineva, iar acum mi se pare normal ca eu să am grijă de el, la rândul meu, adică este un schimb”, ne-a spus soția lui Viorel Lis. 

Vezi și: „Nu știu dacă am voie să spun”. George Mihăiță, informația care o să dea palpitații fanilor „Clanul”. Este vorba despre o scenă ce are loc în sezonul 4

Cristina Cioran face praf femeile care arată prea multă piele în online: „Se expun mult și degeaba”

Mihai Dedu, la un pas de moarte. Prezentatorul știrilor Pro TV a ajuns la timp la medic: „Altfel nu aș mai fi existat”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel