Cristina Cioran face praf femeile care arată prea multă piele în online: „Se expun mult și degeaba”

Data publicării:
Cristina Cioran/ captură video Youtube
Descriere foto: Cristina Cioran/ captură video Youtube

Cristina Cioran și-a exprimat părerea cu privire la ce se promovează în momentul actual în mediul online, pe rețelele de socializare. 

Cristina Cioran a fost invitată în cadrul podcastului realizat de Jorge, unde a abordat unul dintre fenomenele care au acaparat societatea din zilele noastre. Este vorba despre fotografiile postate în mediul online de diferite femei, care, în concepția actriței, exagerează cu „goliciunea” pe care o arată pe social media. Cristina Cioran este de părere că anumite lucruri intime sunt așa tocmai pentru a fi păstrate personale și împărtășite doar cu partenerul de viață.

„Nu e vorba că sunt conservatoare sau ceva de genul acesta, sunt lucruri personale, care nu se discută, e ca și cum m-ai întrebat câtă lenjerie intimă am în garderobă. Sau ce lenjerii de pat am, bravo. Astea nu sunt chestii de povestit, de ce ai face-o, de ce ți-ai arăta lucrurile astea? Nu mi se pare o rușine să spui că nu discuți despre ele, sunt chestii care nu se discută, e prea mult, peste tot e doar piele goală, peste tot.”, a declarat Cristina Cioran în cadrul podcastului realizat de Jorge.

VEZI și: Cristina Cioran, adevărul despre relația pe care o are cu tatăl fetiței sale, Alex Dobrescu: „Este totul mult mai clar”

„Am senzația că pe toată lumea cunosc atât de bine, nu mai are nimeni niciun secret”

Mai mult, acest lucru îndepărtează femeile de orice urmă de mister, pe care fiecare doamnă ar trebui să o aibă, este de părere Cristina Cioran, care spune că prin aparițiile lor indecente, femeile se lasă „dezbrăcate” și de secrete, nu doar de haine. 

„Am zis că fac și eu în glumă o filmare de aia, dar nu merită efortul. Am senzația că pe toată lumea cunosc atât de bine, nu mai are nimeni niciun secret, exteriorul e văzut tot. E prea multă goliciune. E ca și cum te duci într-un club de striptis și cea mai mișto tipă e una îmbrăcată.”, a continuat actrița. 

Te-ar putea interesa și: Câștigătorii Love Island România s-au despărțit! Anne nu și-a mai dorit să continue relația cu Adrian: „Afară nu a fost niciun pic din iubirea pe care am avut-o acolo”

Cristina Cioran nu vede niciun avantaj din aceste expuneri

Astfel, chiar dacă extrem de multe femei, printre care și persoane publice, sunt la zi cu postările provocatoare, Cristina Cioran nu vede motivul pentru care cineva s-ar expune în acest fel în spațiul public. 

„Se expun mult și degeaba, măcar revistele alea de profil plăteau. De ce? Cu ce sunt eu mai bogată intelectual? Ce faci cu like-urile? Îți dau un exemplu, cea mai sexy femeie din cinematografie, pe Angelina Jolie ai văzut-o goală? Ai văzut-o sexy, mulată? Da, mișto. O vezi doar în filme, unde e justificat. Mai lasă niște mistere și pentru bărbatul ăla. Pentru cine faci asta, tu, ca femeie, ca să zică unu mamă ce te-aș...? Pentru asta?”, mai spune Cristina Cioran. 

Citește și: „Nu știu dacă am voie să spun”. George Mihăiță, informația care o să dea palpitații fanilor „Clanul”. Este vorba despre o scenă ce are loc în sezonul 4



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel