Oana Lis, reacție acidă pe rețelele de socializare: „Cea mai aberantă, răutăcioasa și șocantă vorbă”

Data publicării:
Sursa foto: Oana Lis, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Oana Lis, Facebook

Oana Lis le-a transmis un mesaj tranșant celor care o judecă.

Oana Lis este cea care are grijă în această perioadă de Viorel Lis, care, de câteva luni de zile, are mai multe probleme de sănătate, care necesită diferite tratamente. Mai mult, fostul edil este și imobilizat în scaun cu rotile, drept urmare vedeta trebuie să fie constant lângă el, sacrificându-și complet timpul liber, după cum chiar ea a declarat, în urmă cu ceva timp. Chiar dacă foarte mulți îi recunosc meritele acesteia, alte persoane o judecă constant pe Oana Lis, din cauza faptului că se folosește de starea de sănătate actuală a soțului ei, pentru a primi donații de la oameni. Pe această cale, vedeta nu s-a mai abținut și a ales să le transmită un mesaj celor are o critică. 

„Azi am de umblat pe la vreo 3 medici, la 3 cabinete în zone diferite ale orașului. Pentru a-i lua rețetele lui Viorel și trimiteri, etc. Apoi, sa-i dau comanda la o pereche de ochelari. Apoi, la farmacie sa-i iau rețetele. Asta e ziua mea de azi, ca să știe și cei care mă comentează aiurea. Cea mai aberantă, răutăcioasa și șocantă vorbă pe care am citit-o eu de curând despre mine pe care mi-a scris-o un tip pe Facebook-ul meu...e că eu "mă folosesc acum de Vio." E ușor să judeci și să arunci cu pietre....e greu însă să înțelegi și să te implici activ. Iar cei ce dau doar din gură, nu prea știu să dea din altceva.”, a scris Oana Lis pe Facebook. 

Oana Lis, schimbare radicală de look. Cum s-a afișat soția fostului edil în mediul online / FOTO

 

Starea de sănătate a fostului edil se degradează pe zi ce trece

Oana Lis își ține fanii la curent pe rețelele de socializare cu fiecare nouă schimbare care se produce acum, în viața fostului edil. Așadar, de curând, veștile oferite de aceasta erau destul de îngrijorătoare. Viorel Lis a slăbit extrem de mult în ultima vreme, ajungând să cântărească chiar mai puțin decât soția sa. 

„Când ne-am cunoscut acum vreo 24 ani, Vio avea cam 150 kg și eu, 43 kg. Deh, lui ii mergea bine, eu eram slabă și fizic și emoțional. El era dintre noi doi ăla puternicul și fizic și mental și din toate punctele de vedere. Acum, azi, e prima zi, când eu l-am depășit în kg!!! El a slăbit mult in ultimul timp și eu, invers!!! Îmi zice Voinica lui...că așa este eroul din poveste...voinic...în acest caz, eroina. Acum sunt eu cea puternica și mare și tare din toate punctele de vedere. Acum voi ghiciți câte kg are el acum și câte eu. Diferența e de 3 kg dintre noi . De ani nu mai zic, se știe!!! Mă simt ca Busu cu ecuațiile lui de rezolvat, dar sunt curioasă de răspunsurile voastre. Orice răspuns e bun, nu ma supăr. Important e să fii sănătos și să te simți bine în pielea ta, nu câte kg ai.”, a scris Oana Lis pe Facebook.

Oana Lis, mărturisiri cutremurătoare din lupta cu depresia: „Nu puteam nici să mă spăl singură”

 

„Multe știri au apărut că am murit”

Recent, Viorel Lis a avut prima intervenție TV, în cadrul unei emisiuni, după ce a fost imobilizat la pat. Fostul edil spunea pe atunci faptul că a evitat aparițiile publice, din cauza lucrurilor urâte care s-au scris despre el recent. Mai mult, acesta speră să-și revină cât mai repede la normal.

„În ultimul timp n-am vrut și n-am mai vrut să ies cu niciun interviu. Lumea se întreabă ce e cu mine, multe știri au apărut că am murit, că nu mai trăiesc, că sunt foarte bolnav, că sunt internat, că sunt la terapie intensivă, dar totuși Dumnezeu m-a ajutat, am trecut prin toate, am trecut prin multe, multe boli cum ar venit. Am avut o operație de colicist, infarct, operație pe inimă, paralizie parțială, picioarele m-au cam lăsat, acum încerc să-mi revin.

Mintea mi-a rămas trează.(...) Gândesc și văd lucrurile așa cum sunt, n-am nicio problemă, e adevărat, la ora actuală, toate discuțiile pe care le-a avut Oana cu presa este despre mine și despre sănătatea mea, dar sunt sigur că pot să și particip la altfel de interviu, să discut despre probleme politice, economice care se întâmpla la ora actuală în țară și în lume. În același timp pot să spun că îmi aduc aminte despre petreceri, unde ne întâlneam cu multe personalități, care multe dintre ele la ora actuală nu mai sunt și îmi aduc aminte și nu voi uita niciodată acele întâlniri. Asta este viața mea, la ora actuală nu pot decât să fac exerciții ca să pot să mă ridic în picioare. Este foarte greu și sper cu ajutorul lui Dumnezeu să mă refac cât de cât ca să pot să mă deplasez.”, a declarat Viorel Lis, în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu.

Unde va fi înmormântat Viorel Lis, după ce va trece în neființă. Oana Lis a făcut anunțul: „Nu avea nici loc de veci”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel