Oana Lis, schimbare radicală de look. Cum s-a afișat soția fostului edil în mediul online / FOTO

Data publicării:

Oaana lis și-a surprins complet fanii, prin ultima sa apariție. 

Oana Lis a trecut prin multe dificultăți în ultima vreme, din cauza problemelor de sănătate pe care le are soțul său. Cu toate acestea, se pare că vedeta nu a uitat să aibă grijă și de ea, în puținul timp liber care îi rămâne pe zi. Aceasta și-a uimit fanii cu cea mai recentă fotografie, în care s-a afișat cu o schimbare radicală de look. Chiar dacă părea că o reprezintă culoarea blondă, vedeta a renunțat pentru ceva timp la ea și a optat pentru roșcat. Mai mult, de data aceasta, Oana Lis a optat pentru o coafură cu păr drept, dar și cu breton. Soția fostului edil nu a uitat, de asemenea, să-și facă și un machiaj discret, din care să nu lipsească buzele pline de culoarea roșie. 

Viorel Lis a avut prima apariție TV, după ce a fost imobilizat la pat

Oana Lis îi este extrem de dedicată soțului ei în această perioadă, care în urmă cu ceva timp a ajuns să fi imobilizat la pat. Bărbatul se poate deplasa doar în scaun cu rotile, iar recuperarea necesită foarte multe terapii și tratamente, pentru care blondina a fost nevoită să strângă donații, deoarece nu-și permitea să acopere cheltuielile. Acum, se pare că fostul edil se simte ceva mai bine, făcându-și apariția pentru prima dată de când s-a îmbolnăvit, în cadrul unei emisiuni.

„În ultimul timp n-am vrut și n-am mai vrut să ies cu niciun interviu. Lumea se întreabă ce e cu mine, multe știri au apărut că am murit, că nu mai trăiesc, că sunt foarte bolnav, că sunt internat, că sunt la terapie intensivă, dar totuși Dumnezeu m-a ajutat, am trecut prin toate, am trecut prin multe, multe boli cum ar venit. Am avut o operație de colicist, infarct, operație pe inimă, paralizie parțială, picioarele m-au cam lăsat, acum încerc să-mi revin.

Mintea mi-a rămas trează.(...) Gândesc și văd lucrurile așa cum sunt, n-am nicio problemă, e adevărat, la ora actuală, toate discuțiile pe care le-a avut Oana cu presa este despre mine și despre sănătatea mea, dar sunt sigur că pot să și particip la altfel de interviu, să discut despre probleme politice, economice care se întâmpla la ora actuală în țară și în lume. În același timp pot să spun că îmi aduc aminte despre petreceri, unde ne întâlneam cu multe personalități, care multe dintre ele la ora actuală nu mai sunt și îmi aducaminte și nu voi uita niciodată acele întâlniri. Asta este viața mea, la ora actuală nu pot decât să fac exerciții ca să pot să mă ridic în picioare. Este foarte greu și sper cu ajutorul lui Dumnezeu să mă refac cât de cât ca să pot să mă deplasez.”, a declarat Viorel Lis, în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu.

Oana Lis, informații îngrijorătoare despre Viorel Lis: „A slăbit mult. L-am depășit în kilograme”

Oana Lis ia în considerare internarea la un azil de bătrâni

Chiar dacă până acum a dovedit că se poate descurca în orice circumstanțe, vedeta s-a arătat de curând ajunsă la capătul puterilor. Chiar dacă bărbatul nu-și dorește să ajungă într-un azil, Oana Lis ia în calcul această opțiune, ca ultimă soluție. 

„Știu că unii își duc părinții, soții, la azil. Tot mai mulți ajung acolo, uite și Arșinel a ajuns! Eu nu condamn, nu judec pe nimeni! Probabil că, dacă cineva e cu Alzheimer ,e foarte greu să te descurci cu el. Poate să dea drumul la aragaz, uită, mai știu eu ce se întâmplă?! E un pericol pentru el și pentru ceilalți.

Și, într-adevăr, e foarte scump să vina medicul acasă, să vina terapeuții acasă. Dar, se poate! O să depun și eu dosar pentru ajutor de la Stat pentru Viorel, să-i iau o asistentă. E foarte greu să le fac eu pe toate! Mă lupt cu Viorel că el mai și cade, e trist, ce să facem! Nu mă lasă inima cu azilul, dar vom vedea, depinde cum înaintează boala la Viorel!” , a declarat Oana Lis, pentru Click!

Oana Lis, mărturisiri cutremurătoare din lupta cu depresia: „Nu puteam nici să mă spăl singură”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel