Oana Lis, mărturisiri cutremurătoare din lupta cu depresia: „Nu puteam nici să mă spăl singură”

Data publicării:
Oana Lis, captură video PRO TV
Descriere foto: Oana Lis, captură video PRO TV

Oana Lis a vorbit despre depresia pe care a suferit-o în urmă cu ceva timp, însă a dezvăluit și care este starea de sănătate a soțului ei acum, după ce a reușit să facă rost de toate tratamentele necesare.

Oana Lis și soțul ei traversează acum o perioadă extrem de dificilă, din cauza problemelor de sănătate care l-au pus la pat pe fostul edil. Totuși, cu ajutorul donațiilor primite de la oameni, vedeta spune că a reușit să-și pună cât de cât partenerul pe picioare, care dispune de toate tratamentele și intervențiile medicale de care are nevoie, ce sunt, în același timp, extrem de costisitoare. Mai mult, serviciile sunt cu atât mai scumpe cu cât acestea trebuie să se desfășoare acasă, în propria locuință, din cauza incapacității bărbatului de a se mai deplasa.

"E o perioadă grea pentru noi acum, e foarte greu pentru el să stea numai în casă, e o persoană foarte activă. Acum îi arăt poze, îl înveselesc cu starea mea, îi mai povestesc cu cine m-am întâlnit. Cred că e important lucrul ăsta. Ultima oară, în spital, am stat la recuperare 10 zile, cu covid-ul iar 10 zile și mereu numai pe la doctori.

Viața e o luptă și noi trebuie să luptăm.(...) Datorită oamenilor am putut să îi fac niște terapii lui Viorel, i s-au mai ameliora durerile și le mulțumesc din suflet pentru ajutorul financiar, pentru sfaturi. Femei plecate la muncă în străinătate care au grijă de bătrâni acolo mi-au dat foarte multe sfaturi, lucruri pe care nu le știam. Le mulțumesc înzecit. A făcut terapiile acupunctură, cu oxigen, kinetoterapie, lucruri pe care, neputând să îl deplasez, trebuia să le fac acasă.", a mărturisit Oana Lis, pentru WOWbiz

Unde va fi înmormântat Viorel Lis, după ce va trece în neființă. Oana Lis a făcut anunțul: „Nu avea nici loc de veci”

 

Vedeta a fost criticată pentru faptul că a cerut donații

„Știu că mulți m-au judecat, că trebuia să avem bani strânși. În primul rând, nici nu am avut sume mari de bani. Pe de altă parte, eu sunt o fată de la țară, nu am avut o educație financiară. Eu nu am știut că o să fie atât de greu, poate mă pregăteam altfel. Până nu ai pe cineva în familie bolnav sau nu ești tu bolnav, nu știi cât de greu este, ce provocări sunt, ce cheltuieli sunt. Eu dacă nu făceam Psihologia, nu puteam să-l susțin pe Viorel. Fac cu el exerciții din cărțile de psihologie, de respirație, pe ridicat stima de sine. Nu știu ce fac alți oameni care nu au sprijin.”, a mai dezvălui aceasta, în cadrul emisiunii La Măruță, de la Pro TV.

Oana Lis, despre chinurile prin care trece Viorel Lis: „Urla de durere”. Vedeta face sacrificii mari pentru fostul edil

 

Oana Lis, mărturisiri emoționante din lupta cu depresia

Cu toate acestea, problemele din prezent nu sunt singurele greutăți care i-au marcat viața Oanei Lis. În urmă cu ceva timp, aceasta s-a confruntat cu o formă destul de serioasă de depresie, când nu mai avea puterea nici măcar pentru a se îngriji. În acea perioadă grea i-a fost alături o persoană foarte apropiată, care a ajutat-o să-și revină la persoana care este astăzi.

"Când eram în depresie, plecam aranjată de acasă. Lumea nu știa ce e în sufletul meu. Dacă nu aș posta pe Facebook ce trăiesc, lumea ar zice că sunt super bine, pentru că asta e forța mea, puterea mea. De când eram mică, am învățat de la mătușa mea că o femeie trebuie să aibă manichiura făcută, chiar dacă nu aveam bani. Îmi place să mă aranjez și nu sunt îmbrăcată scump. În perioada asta, cât am fost în depresie, mi-a fost alături exact cine nu mă așteptam. Am avut momente în care nu puteam nici să mă spăl singură și m-a ajutat o prietenă, Ruxi, îi mulțumesc pe această cale, care venea și mă spăla și pe cap acasă și pe corp. Depresia e o boală cruntă. Cazi foarte mult, dar în aceeași măsură există și terapii care să te scoată din starea de nefericire.", a mai dezvăluit vedeta, pentru prima sursă citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel