Oana Lis nu s-a spălat pe cap timp de două săptămâni: „Atunci când ai pe cineva total dependent de tine fizic...”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Oana Lis, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Oana Lis, Facebook

Oana Lis a oferit noi detalii despre situația actuală în care se află.

Oana Lis se află de ceva timp într-o situație destul de dificilă. Soțul vedetei, Viorel Lis, s-a îmbolnăvit foarte tare în ultima vreme, ajungând, în final, să fie imobilizat în scaun cu rotile. Fostul edil al Capitalei nu se mai poate deplasa deloc singur, are nevoie de foarte multe tratamente, iar în permanență cineva trebui să-i asigure toate nevoile și să fie lângă el constant. În acest sens, Oana Lis și-a dedicat în această perioadă tot timpul exclusiv pentru soțul ei care are nevoie atât de susținere morală, cât și fizică. Blondina spune că, din cauza acestei situații, s-a neglijat complet în ultima vreme, când nici măcar nu a mai avut putere să-și spele părul. 

„M-am spălat și eu în sfârșit pe cap!! Da, pentru că atunci când ai pe cineva total dependent de tine fizic, emoțional etc, e minunat, divin, mântuitor, etc pe de o parte, dar nu e cu muzică de harpe și îngerași sau zâne ca-n povești, care atunci când tu aplauzi, ei fac toată treaba....nuuu, e al naibii de greu și nu știi cum e și nu ai voie să comentezi de altu...cel puțin nu în fața mea...dacă tu nu ai trecut prin situația asta și nu ai făcut acest lucru pe o durată lungă pentru alt om...deci, da, e al naibii de greu și nevoile tale trec uneori în planul doi, pentru că pur și simplu nu mai ai timp, energie, chef nici măcar sa te speli pe cap uneori. Punct.”, a scris Oana Lis pe Facebook.

Oana Lis, schimbare radicală de look. Cum s-a afișat soția fostului edil în mediul online / FOTO

 

Oana Lis, mesaj acid către cei care o judecă

Nu este prima dată când vedeta ține să evidențieze sacrificiile uriașe pe care le face în numele iubirii. Recent, aceasta posta din nou un mesaj acid pe rețelele de socializare, pentru toți cei care aleg să o critice în această perioadă, în loc să o susțină. Vedeta fusese acuzată de faptul că se folosește de situația precară în care se află soțul ei, pentru a face rost de bani. 

„Azi am de umblat pe la vreo 3 medici, la 3 cabinete în zone diferite ale orașului. Pentru a-i lua rețetele lui Viorel și trimiteri, etc. Apoi, sa-i dau comanda la o pereche de ochelari. Apoi, la farmacie sa-i iau rețetele. Asta e ziua mea de azi, ca să știe și cei care mă comentează aiurea. Cea mai aberantă, răutăcioasa și șocantă vorbă pe care am citit-o eu de curând despre mine pe care mi-a scris-o un tip pe Facebook-ul meu...e că eu "mă folosesc acum de Vio." E ușor să judeci și să arunci cu pietre....e greu însă să înțelegi și să te implici activ. Iar cei ce dau doar din gură, nu prea știu să dea din altceva.”, a scris Oana Lis recent pe rețelele de socializare.

Viorel Lis, prima apariție după ce a ajuns imobilizat în scaunul cu rotile. Care este starea de sănătate a fostului edil: „Mintea mi-a rămas trează”

 

Starea de sănătate a fostului edil se degradează pe zi ce trece

Oana Lis își ține fanii la curent pe rețelele de socializare cu fiecare nouă schimbare care se produce acum, în viața fostului edil. Așadar, de curând, veștile oferite de aceasta erau destul de îngrijorătoare. Viorel Lis a slăbit extrem de mult în ultima vreme, ajungând să cântărească chiar mai puțin decât soția sa. 

„Când ne-am cunoscut acum vreo 24 ani, Vio avea cam 150 kg și eu, 43 kg. Deh, lui ii mergea bine, eu eram slabă și fizic și emoțional. El era dintre noi doi ăla puternicul și fizic și mental și din toate punctele de vedere. Acum, azi, e prima zi, când eu l-am depășit în kg!!! El a slăbit mult in ultimul timp și eu, invers!!! Îmi zice Voinica lui...că așa este eroul din poveste...voinic...în acest caz, eroina. Acum sunt eu cea puternica și mare și tare din toate punctele de vedere. Acum voi ghiciți câte kg are el acum și câte eu. Diferența e de 3 kg dintre noi . De ani nu mai zic, se știe!!! Mă simt ca Busu cu ecuațiile lui de rezolvat, dar sunt curioasă de răspunsurile voastre. Orice răspuns e bun, nu ma supăr. Important e să fii sănătos și să te simți bine în pielea ta, nu câte kg ai.”, a scris Oana Lis pe Facebook.

Oana Lis, mărturisiri cutremurătoare din lupta cu depresia: „Nu puteam nici să mă spăl singură”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel