Viorel Lis, prima apariție după ce a ajuns imobilizat în scaunul cu rotile. Care este starea de sănătate a fostului edil: „Mintea mi-a rămas trează”

Data publicării:
Sursa foto: Oana și Viorel Lis, captură TV
Descriere foto: Sursa foto: Oana și Viorel Lis, captură TV

Viorel Lis a apărut pentru prima dată pe micile ecrane, după ce a ajuns imobilizat în scaunul cu rotile. 

Starea de sănătate a fostului edil s-a înrăutățit foarte tale în ultima vreme, când a ajuns în scaun cu rotile. Oana Lis a fost cea care l-a îngrijit pe bărbat în tot acest timp și s-a asigurat să strângă bani pentru toate tratamentele costisitoare de care acesta are nevoie, din donații.

Viorel Lis a avut prima apariție TV, după ce a fost în stare gravă. Acesta  a înregistrat un videoclip în care a transmis un mesaj pentru toți cei care îi sunt alături.

Viorel Lis, prima apariție după ce a ajuns imobilizat în scaunul cu rotile

„În ultimul timp n-am vrut și n-am mai vrut să ies cu niciun interviu. Lumea se întreabă ce e cu mine, multe știri au apărut că am murit, că nu mai trăiesc, că sunt foarte bolnav, că sunt internat, că sunt la terapie intensivă, dar totuși Dumnezeu m-au ajutat, am trecut prin toate, am trecut prin multe, multe boli cum ar venit. Am avut o operație de colicist, infarct, operație pe inimă, paralizie parțială, picioarele m-au cam lăsat, acum încerc să-mi revin.

Mintea mi-a rămas trează.(...) Gândesc și văd lucrurile așa cum sunt, n-am nicio problemă, e adevărat, la ora actuală, toate discuțiile pe care le-a avut Oana cu presa este despre mine și despre sănătatea mea, dar sunt sigur că pot să și particip la altfel de interviu, să discut despre probleme politice, economice care se întâmpla la ora actuală în țară și în lume. În același timp pot să spun că îmi aduc aminte despre petreceri, unde ne întâlneam cu multe personalități, care multe dintre ele la ora actuală nu mai sunt și îmi aducaminte și nu voi uita niciodată acele întâlniri. Asta este viața mea, la ora actuală nu pot decât să fac exerciții ca să pot să mă ridic în picioare. Este foarte greu și sper cu ajutorul lui Dumnezeu să mă refac cât de cât ca să pot să mă deplasez.”, a declarat Viorel Lis, în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu.

Ce face Viorel Lis în fiecare zi

Oana Lis a povestit cum arată o zi din viața soțului său, de când starea lui de sănătate s-a agravat. 

„În fiecare zi uneori poate să îi fie mai rău, poate să aibă tensiunea mică sau mare și atunci nu poate să facă nimic, stă, pur și simplu stă, se uită la televizor, dar când e mai ok, face exerciții, lucrez cu el, avem kinetoterapeut care vine acasă.”, a declarat Oana Lis, în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu.

Oana Lis ia în calcul internarea lui Viorel Lis într-un azil

. Chiar dacă s-a arătat a fi o persoană foarte luptătoare, se pare însă că vedeta a ajuns la capătul puterilor. În acest sens, dacă lucrurile se vor înrăutăți, aceasta nu exclude ipoteza de a-și duce soțul la azil.

„Știu că unii își duc părinții, soții, la azil. Tot mai mulți ajung acolo, uite și Arșinel a ajuns! Eu nu condamn, nu judec pe nimeni! Probabil că, dacă cineva e cu Alzheimer ,e foarte greu să te descurci cu el. Poate să dea drumul la aragaz, uită, mai știu eu ce se întâmplă?! E un pericol pentru el și pentru ceilalți.

Și, într-adevăr, e foarte scump să vina medicul acasă, să vina terapeuții acasă. Dar, se poate! O să depun și eu dosar pentru ajutor de la Stat pentru Viorel, să-i iau o asistentă. E foarte greu să le fac eu pe toate! Mă lupt cu Viorel că el mai și cade, e trist, ce să facem! Nu mă lasă inima cu azilul, dar vom vedea, depinde cum înaintează boala la Viorel!” , a declarat Oana Lis, pentru Click!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel