Oana Ioniță, mărturisiri cutremurătoare despre relația pe care o are cu fiul ei. Vedeta a izbucnit în lacrimi: „Pentru orice mamă este o traumă”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/WOWnews
Descriere foto: Captură video: YouTube/WOWnews

Oana Ioniță a fost invitată în emisiunea „Online Story by Cornelia Ionescu”, unde a făcut mărturisiri dureroase despre relația pe care o are cu fiul ei, Maxim.

Anul trecut, Oana Ioniță și Florin Budnaru au decis să pună capăt căsniciei lor care a durat mai bine de 10 ani. Cei doi au împreună o fată, Isabel, și un băiat, Maxim. În urma divorțului, Oana Ioniță și Florin Budnaru au decis ca fata să locuiască cu mama, iar băiatul cu tatăl. Invitată în emisiunea „Online Story by Cornelia Ionescu”, coregrafa și-a deschis sufletul și a povestit prin ce clipe grele a trecut după divorțul de fostul soț.

Oana Ioniță, mărturisiri cutremurătoare despre relația pe care o are cu fiul ei. Vedeta a izbucnit în lacrimi

În urma separării de Florin Budnaru, Oana Ioniță nu a mai putut petrece timp cu Maxim și a simțit că fiul ei se îndepărtează de ea. Fosta bebelușă de la „Cronica Cârcotașilor” a mărturisit că Florin Budnaru i-ar fi făcut băiatului un program astfel încât să nu mai aibă timp și pentru mama lui. Oana Ioniță a povestit cu ochii în lacrimi că e o traumă să fii respinsă de propriul copil.

„Am suferit foarte mult. Problemele nu erau din cauza lui Florin. Nu m-a deranjat atitudinea, supărarea, divorțul, cât atitudinea lui Maxim. Faptul că mă respinge propriul meu copil e grav. Cred că pentru orice mamă este o traumă. Am vorbit cu psihologi ce soluție să găsesc să fiu permanent pozitivă, să zâmbesc în continuare, cu toate că copilul meu nu vrea să mă vadă, deși eu nu am greșit cu nimic. Am încercat să fiu lângă el și apoi am văzut că realitatea e alta.

Copilul meu nu mă mai vede așa, pentru că i se transmite ceva. Din partea cealaltă mi se transmite că nu, copilul așa simte, nu i se spune, ci așa consideră el. Un copil la 9 ani nu poate să considere el dacă nu i se imprimă în memorie: «Eu am fost tot timpul lângă tine, eu ți-am dat medicamente, mama ta nu a fost, mama ta este ocupată cu cei 300 de copii de la sală, are de întreținut un business». Când i se spun lucrurile astea, copilul simte că nu mai are un suport în părintele celălalt”, a spus Oana Ioniță, la „Online Story”.

Citește și: Ce a rugat-o fostul soț al Ancăi Serea înainte de a muri. Vedeta a izbucnit în lacrimi: „Am crezut că viața mea se va duce odată cu viața lui”

Acum, Oana Ioniță are toate motivele să zâmbească

Din fericire, chiar dacă a trecut prin clipe cumplite în ultimul an, acum are toate motivele să zâmbească. Recent, fosta bebelușă de la „Cronica Cârcotașilor” a câștigat  procesul intentat fostului soț și va putea, conform legii, să îl vadă pe Maxim de două sau patru ori pe săptămână.

„Acum câteva zile s-a dat o sentință prin care eu am dreptul să-l văd pe Maxim, adică dreptul legal la un program, în perioadele impare marți și joi, iar în săptămânile pare miercuri, vineri, sâmbătă și duminică. Voi avea dreptul să-l duc la școală. Acum două zile a fost pentru prima oară când am putut să-l iau de la școală, pentru că tot timpul era și Florin acolo.

Au fost multe perioade când m-am dus la școală cu gândul să-l iau, să-i fac temele, să-mi spună cum este cu colegii, cum se simte, dacă are vreo prietenă, lucruri care se discută într-o mamă și un băiat. Nu s-a putut pentru că tot timpul avea un alt program, care nu era făcut de băiat, ci de tatăl lui. Evident că părintele face programul copilului, părintele ia decizii. Timp de 6 luni nu am putut să-l iau niciodată de la școală, deși am fost acolo”, a mai declarat Oana Ioniță, la „Online Story”.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel