Oana Ioniță, mărturisiri dureroase despre reproșurile aduse de fostul soț în privința fiului lor: „Mi-a zis: «Tu nu-l crești pe Maxim». Am simțit că mi-l ia”

Data publicării:
Captură video: YouTube/Ameritat cu Nasrin
Descriere foto: Captură video: YouTube/Ameritat cu Nasrin

Oana Ioniță a fost invitată în podcastul „Ameritat cu Nasrin”, unde a făcut mărturisiri dureroase despre reproșurile aduse de fostul soț în privința fiului lor.

Anul trecut, la sfârșitul lunii mai, Oana Ioniță anunța că divorțează de Florin Budnaru, după o căsnicie care a durat mai bine de 10 ani. Coregrafa spunea că ruptura s-a produs din cauza diferențelor de viziune și a neînțelegerilor care aveau loc în ultimul timp între ei. Invitată în cadrul podcastului „Ameritat cu Nasrin”, Oana Ioniță a mărturisit că deși muncea foarte mult pentru a aduce bani în casă și pentru a-i întreține pe cei doi copii, Maxim și Isabela, Florin Budnaru i-ar fi reproșat la un moment dat că nu mai are timp să-l crească pe fiul lor din cauza programului încărcat.

„Am simțit de multe ori că încerc să intru în viața lui Maxim, să fac lucruri și nu mai aveam loc. Trebuia să muncesc să plătim casa, iar el îmi spunea să merg și să-mi fac orele că stă el cu copiii. Era perioada când el nu avea spectacole. Era liber și putea să o facă, să stea el cu copiii. Eu ziua eram alături de ei, făceam mâncare, prăjituri, ne jucam, alergam pe stradă, făceam activități cu ei, adică simțeam că lucrurile le facem împreună și că ne susținem. La un moment dat mi-a zis: «Păi da, dar tu nu-l crești pe Maxim». Și atunci i-am zis că vin seara de la muncă, încerc să-i fac un duș, o baie și el îmi spunea că nu e nevoie, că este el acolo. Am simțit că mi-l ia”, a spus Oana Ioniță în cadrul podcastului „Ameritat cu Nasrin”.

Te-ar putea interesa și: Oana Ioniță, cu ochii în lacrimi, pentru fiul rămas cu fostul soț: „S-a distanțat de mine. Maxim s-a schimbat major, s-a înrăit”

Oana Ioniță, mărturisiri dureroase despre reproșurile aduse de fostul soț, în privința fiului lor

Oana Ioniță a mărturisit că fostul ei soț își dorea ca ea să petreacă mai mult timp acasă, însă nu i-a comunicat acest lucru în mod direct. Mai mult, fosta bebelușă de la „Cronica Cârcotașilor” susține că deși i s-a sugerat să își reducă orele de muncă, atunci când era vorba de asigurarea financiară a familiei și de plata casei, era încurajată să lucreze mai mult. Deși au reușit într-un final să plătească casa, planurile de a merge în vacanțe sau de a face lucruri împreună cu copiii nu s-au materializat. 

„Și-ar fi dorit să fiu mai mult acasă, dar nu mi-a spus direct acest lucru și nici mi-a arătat. Mi-a spus la un moment dat să nu mai fac atâtea ore, dar când era vorba de ore mi se spunea să mă duc să le fac, că e nevoie să ne întreținem, să plătim casa sau să avem, iar toate aceste lucruri le făceam până la un punct când am plătit casa. A fost nevoie de o sumă mare de bani. Când am plătit casa am zis gata, am scăpat de credit. I-am zis să mergem în vacanțe cu următorii bani pe care îi câștigăm, să facem ceva cu copiii și nu s-a mai întâmplat. Mi-am dorit, dar nu a mai fost. Am încercat. Chiar dacă eu aduceam mai mulți bani nu era o problemă, erau la comun, erau banii noștri, ai familiei noastre. Probabil că a fost frustrant”, a mai mărturisit Oana Ioniță în cadrul podcastului „Ameritat cu Nasrin”.

Te-ar putea interesa și: Petra Pintelei, apel major: Sunt singură și filmez așa cum pot. Sper ca acest mesaj să ajungă la cât mai multă lume! / video



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel