Smiley joacă într-o comedie dramatică. Actrița Ada Galeș, despre lecția învățată de la celebrul artist: „Era un lucru pe care îl simțeam și eu foarte tare”

Data publicării:
EXCLUSIV

Ada Galeș joacă în cel mai recent film al regizorului Iura Luncașu, „Odată pentru totdeauna”, peliculă care îl are ca protagonist pe celebrul Smiley. Tânăra actriță a povestit, în cadrul unui interviu pentru Spectacola, cum au decurs filmările pentru acest proiect și cum i s-a părut că s-a descurcat Smiley din postura de actor. 

Ada Gales, actrița care în 2016 a primit premiul UNITER pentru debut, a fost invitata jurnalistei Georgiana Ionită, la Interviurile Spectacola și DC News. 

În pandemie, artista a fost cooptată în două proiecte mari:  ”Complet Necunoscuți”, în regia lui Octavian Strunilă – un remake după filmul record ”Perfetti Sconosciuti”, și  în filmul ”Odată pentru totdeauna”, în regia lui Iura Luncașu, unde a jucat alături de Smiley. 

Despre interacțiunea cu Smiley, Ada Galeș are numai cuvinte de laudă. Actrița este impresionată de profesionalismul și talentul celebrului prezentator TV. 


„Eu, ca actriță și ca artistă, trebuie să spun asta: Mi se pare că în spațiul public trebuie să se aducă în discuție și filmul comercial, să se destigmatizeze această întrepătrundere, nu a unui artist foarte comercial și a unei vedete care face un film artistic. Eu îl consider un film artistic și un film comercial deopotrivă, care are un subiect extraordinar. Vorbește despre depresie și mi se pare așa de important să ajungă la cât mai multă lume o poveste despre depresie cu un outcome pozitiv. Mi se pare foarte important să se vorbească despre asta în spațiul public și cred că Iura o face și cu umor, și cu un soi de nostalgie, are multe date foarte bune filmul”, a declarat Ada Galeș pentru Spectacola. 

Cum sa îți vindeci imaginea negativă pe care o ai despre corpul tău. Ada Galeș: "Schimbarea începe cu porții mici"/ EXCLUSIV


Actrița ne-a dezvăluit că s-a pregătit mult alături de Smiley și că au făcut echipă bună. Mai mult, prezentatorul ProTv a învățat-o și o lecție importantă despre creativitate. 

 

Ca actriță, l-am apreciat foarte tare, i-am apreciat profesionalismul, e foarte bun. Și nu doar că e bun, am lucrat atât de intens împreună și ne-am pregătit atât de mult. Stăteam serile și diminețile și învățam textul împreună, și eram alături de el pe platou chiar și când nu aveam eu neapărat de filmat, doar ca să-l susțin. Și cred că filmul e al întregii echipe, nu al fiecărui actor în parte. 

 

Una dintre conversațiile pe care le-am avut cu el și care mie mi-a rămas foarte mult timp după aia și am învățat foarte multe, mi-a vorbit despre creativitate, și cumva era un lucru pe care îl simțeam și eu foarte tare și mi-a zis că el face asta și pentru a putea fi creativ în toate domeniile pe care el le accesează. Adică, dacă tu activezi în muzică, dar exersezi creativitatea în actorie, vei avea beneficii și în muzică. Și a înțeles asta, caută asta și este foarte justă raportarea lui”, a mai spus actrița. 

Ada Galeș, omul din spatele actorului. Despre teatru, film, afaceri în pandemie și acceptarea defectelor. Interviurile Spectacola și DC News


De asemea, actrița a ținut să le transmită fanilor lui Smiley că acesta este la fel de „mișto” cum pare. 


”Mă întreabă toată lumea dacă e chiar atât de mișto precum pare. Chiar e”, a mai spus Ada Galeș. 


Smiley și Gina Pistol au devenit părinți pe 9 martie. Coincidența face că micuța Josephine s-a născut în aceeași zi cu Ada Galeș, iar actrița este foarte încântată. 

 

„Fetița lor s-a născut în aceeași zi cu mine și mi se pare atât de drăguț”, a mai spus Ada. 

 

„Odată pentru totdeauna”, în regia lui Iura Luncașu


Smiley joacă rolul principal în comedia dramatică "Odată pentru totdeauna", regizată de Iura Luncaşu.
Pelicula este inspirată din viața regizorului Iura Luncașu și a fratelui său și tratează un subiect extrem de delicat: depresia. 

Filmul spune povestea unui om de succes, care are o viaţă foarte frumoasă, o carieră spectaculoasă, dar care ajunge să ducă lupte grele cu depresia. 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel