A slăbit 82 de kilograme, după ce a renunțat la un aliment. Ce o împiedica pe femeie să slăbească/ FOTO

Carla FitzGerald, sursa instagram
Descriere foto: Carla FitzGerald, sursa instagram

O tânără a slăbit enorm după ce a renunțat la un aliment care o împiedica să dea jos kilogramele în plus.

În vârstă de 34 de ani, Carla FitzGerald a dus o luptă crâncenă cu kilogramele. Potrivit spuselor ei, aceasta a avut probleme cu greutatea încă din copilărie. Cu trecerea timpului, kilogramele au crescut considerabil și oricât ar fi încercat să slăbească cu tot felul de diete, niciuna nu a avut efect.

Sătulă să vadă că niciun regim nu dă rezultate, Carla FitzGerald a decis să meargă la medic. Acesta a fost momentul în care i s-a explicat faptul că are obezitate și că suferă de o formă cât se poate de pronunțată de dependență de mâncare. Pasiunea sa pentru fast food a reușit astfel să fie prioritară în viața ei.

„Mă gândeam în mod constant de unde să-mi fac rost de următoarea porție de mâncare, chiar și atunci când încă nu terminasem porția pe care o serveam în momentul respectiv. Obișnuiam să profit de pauza de masă de la serviciu ca să mă duc și să consum mii de calorii, în câteva minute”, a explicat tânăra care a ajuns astfel la incredibila greutate de 146 kilograme.

Carla a povestit cum, din cauza dependenței sale pentru un anumit tip de aliment, a ajuns să consume între 3.000 și 5.000 de calorii. 

Dacă nu comandam ceva prin curier, atunci cu siguranță mă îndopam cu porții uriașe de paste, nachos și orice altă formă de carbohidrați. Într-o zi, când făceam terapie, am realizat că nu mai vreau să trăiesc așa și că vreau să fac o ultimă încercare de-a slăbi și de a-mi schimba viața”, a mărturisit tânăra, potrivit celor de la Dailymail.co.uk.

Cu multă ambiție, Carla a renunțat la obsesia sa pentru fast food și în doar 14 luni a ajuns să slăbească 82 de kilograme.

„Îmi era mereu teamă că nu o să încap în scaunul din avion sau că nu voi avea loc să merg prin culoarul autobuzului. Era o adevărată tortură. Acum, după ce am slăbit, mă simt atât de liberă să fac tot ce îmi doresc”, a mai explicat tânăra, mândră de realizările sale.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carla Piera ???? -183lbs (@halfofcarla)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 30 mai 2021, 13:58 | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience