Numerologul Romeo Ropescu, previziuni pentru 2023: „Un an al singurătății și al secretelor, care vin pe nepusă masă”

Data publicării:
Romeo Popescu, captură video youtube
Descriere foto: Romeo Popescu, captură video youtube

Numerologul Romeo Ropescu a făcut o serie de previziuni pentru noul an în care am intrat de doar câteva zile. 

Numerologul Romeo Popescu a fost invitat în cadrul emisiunii „La Măruță”, de pe Pro TV, unde a făcut câteva previziuni cu privire la anul 2023. Așadar, se pare că anul acesta este numai bun pentru a reflecta asupra propriei persoane și pentru a ne regăsi pe noi înșine. Pentru cei care își căută însă sufletul pereche, specialistul spune că nu este cea mai prielnică perioadă pentru dragoste

„2023 este un an în care noi putem să facem ceva și să țină efectul acelor lucruri pe care le facem până în 2025. Nu știu dacă se pot crea relații anul acesta, nu cred. Anul acesta e un an al singurătății și cred că oamenii mai degrabă se despart. Anul trecut a fost anul relațiilor. Singurătatea poate să fie și în doi, nu este nevoie să se despartă. Adică tu stai în sufragerie și eu în dormitor, suntem împreună, dar de fapt despărțiți. 2022 a fost un an exclusiv pentru relațiile afectiv-emoționale, pentru cupluri, pentru căsătorii. Anul 2023 e mai mult pe zona personală, individuală, decât pe cea de cuplu, relație. Dacă vrei să începi o relație anul acesta, cred că va fi mai mult o relație pe interes, decât pe amor.”, a declarat Romeo Popescu, în cadrul emisiunii „La Măruță”, de pe Pro TV. 

Te poate interesa și: Astrologul Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru 2023: „O nouă boală se poate ivi”. Ce se va întâmpla anul acesta în România

 

2023, anul secretelor

Mai mult, trebuie să fim pregătiți ca anul acesta să iasă la iveală un secret, pe care l-am ascuns în urmă cu mulți ani de zile. Acesta poate fi pe mai multe domenii și poate veni atunci când ne așteptăm mai puțin, avertizează numerologul. 

„Ne gândim la un an care ne poate conecta mai mult cu noi înșine. În sfârșit te vezi în oglindă și spui „Cine sunt eu?”. Anul ăsta trebuie să te împaci cu tine, în cazul în care îți dorești acest lucru. Mai mult, 2023 este anul secretelor într-un mediu profesional, sentimental, financiar. Au fost niște secrete care nu s-au spus timp de șapte ani de zile și se dezbracă secretele. Sunt secrete de maximum 7 ani și nu știm pe ce domeniu sunt. Sunt lucruri care vin pe nepusă masă. Este un an în care tu ar trebui să fii sincer cu tine însuți, iar apoi cu ceilalți.”, a mai spus numerologul. 

Citește și: Carmen Harra, previziuni îngrijorătoare pentru prima jumătate a anului 2023. Ce se va întâmpla în România în următoarea perioadă

 

Cum stăm cu sănătatea în noul an

În ceea ce privește sănătatea, va avea mai mult de suferit cea psihică, decât cea fizică. Romeo Popescu spune că și aceste probleme vor fi rezolvate în câțiva ani. 

„Probleme de sănătate nu vor fi anul acesta atât de mari, precum știm deja că au fost. Se vor rezolva anumite lucruri. Vor fi probleme de sănătate mentală. Nu toți avem stima de sine foarte bună și avem mereu oscilații. Fiind aceste oscilații, oamenii se vor răzgândi destul de mult și vom vedea oameni care din punct de vedere psihic se vor îndoi din nimic. În 2-3 ani își revin.”, a mai declarat Romeo Popescu. 

VEZI și: Numerologul Romeo Popescu, previziunile anului 2023 pentru fiecare cifră de destin. Cine va avea un enorm succes. ”Îl vor apuca pe Dumnezeu de picior”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel