Astrologul Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru 2023: „O nouă boală se poate ivi”. Ce se va întâmpla anul acesta în România

Data publicării:
Nicoleta Ghiriș, captură video Youtube
EXCLUSIV
Descriere foto: Nicoleta Ghiriș, captură video Youtube

Astrologul Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, a fost invitată la Interviurile Spectacola și DC News, realizată de Georgiana Ioniță, unde a dezvăluit Horoscopul Chinezesc 2023, dar a făcut și previziuni pentru noul an în care tocmai am intrat.

Astrologul Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, a fost invitată la Interviurile Spectacola și DC News, realizată de Georgiana Ioniță, unde a făcut previziunile pentru noul an. Astrologul avertizează asupra efector ce se vor resimți la nivelul lumii, dar aduce în discuție și problemele care se vor răsfrânge asupra țării noastre în 2023

„Vom simți că este bine să rezolvăm problemele cu abilitățile noastre reale. Un an în care vigilența și puterea noastră de observație sunt la cote maxime. Trebuie învățată toleranța și cum să reacționăm în situații dificile, despre asta este vorba într-un an în care este bine să aducem înțelegerea li grija pentru noi și pentru cei din jur. Este bine ca anul acesta să construim, să reparăm niște lucruri care s-au distrus. Ar trebui să îndrăznim să facem anumite lucruri și să nu ne împotrivim anumitor evenimente. ”, a declarat astrologul Nicoleta Ghiriș, în cadrul emisiunii Interviurile Spectacola.

Poate te interesează și: Carmen Harra, previziuni îngrijorătoare pentru prima jumătate a anului 2023. Ce se va întâmpla în România în următoarea perioadă

Ce efecte se vor resimți la nivel mondial, în 2023

La nivel mondial, Nicoleta Ghiriș avertizează asupra faptului că pot apărea noi viruși, iar conflictele nu se vor opri. 

„La nivel mondial, am observat că sunt iar avertizări de îmbolnăvire din Estul lumii, din China, Taiwan. Covid-ul nu a trecut și nu o să treacă, însă ceva poate să meargă mai departe. Observ dispute și conflicte în Sud-Est, în Turcia, energie de accidente și dezastre în zona de nord-est a lumii, Alaska, dar și o nouă boală care se poate ivi din topirea acestor ghețari. Pierderi și deposedări în zona de nord-est a lumii, aici rămâne Rusia, Ucraina. Italia, Grecia, Africa de Sud sunt traversate de câștiguri. Grecia deja și-a vândut din resurse și a devenit un pion principal în criza pe care o traversăm. Țările din centru trebuie să învețe ceva din experiențe ivite în acest an, să se adapteze la noi cerințe, la noi relații internaționale.”, a mai spus astrologul. 

Citește și: Numerologul Romeo Popescu, previziunile anului 2023 pentru fiecare cifră de destin. Cine va avea un enorm succes. ”Îl vor apuca pe Dumnezeu de picior”

Previziuni pentru România

Nici pentru România Noul An nu vine cu cele mai bune vești, avertizează astrologul. Țara noastră se va lovi și anul acesta de un refuz puternic, iar disputele pot afecta mai multe zone ale țării. 

„În România, s-ar putea să fim traversați de energii de pedepse și se pot reflecta în mai-iunie, sau la început de an. Ați observat că am fost pedepsiți pe nedrept cu Austria și acum trebuie să fim foarte precauți. Ar fi bine din timp să reluăm negocierile, pentru a intra în Schengen, pentru că există predispoziții să fim din nou pedepsiți pe nedrept, ca țară. Mai observăm că această energie blocantă s-ar putea să ne aducă blocaje și la nivel de relații, la zona de business, ca imagine a țării noastre. Cei care călătoresc către nord-est ar trebui să fie atenți, să fie protejați.

Zona de est a României poate fi traversată de îmbolnăviri mai dese. De asemenea, în zona de sud est, văd dispute multiple, la orice nivel.  De asemenea, de-a lungul țării noastre mai văd certuri între părinți și copii, o să existe mai multe decât de obicei, vor exista și între parteneri de business. Trebuie să nu avem așteptări anul acesta.”, a mai spus Nicoleta Ghiriș.

„În relații, trebuie să fim mai cu picioarele pe pământ”

Nu în ultimul rând, Nicoleta Ghiriș trage un semnal de alarmă asupra sănătății mintale, dar și asupra relațiilor, care pot fi și superficiale, dacă nu avem grijă cu cine legăm parteneriate în acest sens. 

„Recunoașterea și resursele o piatră de încercare în acest an. Din punct de vedere al sănătății trebuie să fim atenți la zona de oase, la piele sau la probleme ginecologice, mai ales cei în vârstă. Atenție mărită și la depresii. Este o piatră de hotar, trebuie să fim foarte atenți la ea. Cei care lucrează pe această zonă au mult de lucru în acest an. Poate există suplimente sau sportul ajută la acest lucru. S-ar putea să mai deplângem o lipsă de resurse și de suport. 

În relații, trebuie să fim mai cu picioarele pe pământ. Iepurele aduce iubirea, deci atenție mare la iubirile trecătoare, să nu avem așteptări, este foarte bine să înțelegem că vor fi tentații anul acesta și trebuie să fim precauți.”, a continuat astrologul. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel