Numerologul Romeo Popescu, previziunile anului 2023 pentru fiecare cifră de destin. Cine va avea un enorm succes. ”Îl vor apuca pe Dumnezeu de picior”

Data actualizării: | Data publicării:
Romeo Popescu, foto Facebook
Descriere foto: Romeo Popescu, foto Facebook

Numerologul Romeo Popescu a făcut cele mai tari previziuni pentru anul 2023. 

Dacă anul 2022 a fost un an concluzie, anul 2023 este un an de început, spune numerologul Romeo Popescu, invitat al lui Răzvan Dumitrescu, în emisiunea ”Subiectiv” de duminică. ”În 2023 va începe o perioadă de trei ani care va spune ceva” spune el. Deciziile care se iau în acest an ne vor influența până în 2025, inclusiv, conform numerologului. ”Anul universal 7 (2+2+3) este un an spiritual, dar nu în sensul că mergi să te rogi, ci în sensul în care vezi lucrurile pe care până acum nu le-ai văzut, vezi și lucrurile ascunse, deci este un an care se duce în zona de profunzime. 7 este o cifră care nu acceptă compromisuri, este o cifră de aer. Foarte multe lucruri care se vor întâmpla vor fi simțite, dar nu vom ști de unde sunt” spune Romeo Popescu. 

”Este cel mai rău lucru cu putință, pentru că atunci când te lovește și nu-ți dai seama de unde-ți vine palma, intri în panică” a remarcat jurnalistul Răzvan Dumitrescu, fapt confirmat de Romeo Popescu. Numerologul spune că este un an al singurătății în acest sens: ”Mai bine stai în pătrățica ta și vezi, ca observator, ce se întâmplă”. Apa este secondată de un element de foc (cifra cinci, rezultată din 23), dar și de aer. Nu avem, în schimb, pământ, ceea ce înseamnă că nu va exista stabilitate: ”Nu ai nevoie la un an de început să ai ceva stabil, se vor mișca lucrurile”. 

 

Cifra 7 este ”masculină în numerologie, ceea ce înseamnă că există o incisivitate. Cifrele impare de destin vor fi mai bine aspectate în 2023”. Cifra de destin rezultă din adunarea tuturor cifrelor din data nașterii până la reducerea la o cifră de la 1 la 9. 

Iată previziunile pentru fiecare cifră de destin în anul 2023: 

Cifra de destin 1 va avea un succes social destul de puternic. Oamenii cu cifra 1 au destinul conducătorului, al liderului, este cel care vrea să conducă, să iasă în față. Ei vor avea un succes foarte puternic, vor ieși în față și vor fi vizibili, iar oportunitățile vor fi sociale. Sfatul este să iasă, să fie vizibili, văzuți. Dacă ai fost corect, sincer cu societatea, succesul va fi foarte mare. 

Citește continuarea pe DC News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel