„Nu se implică deloc”. Ștefan Bănică nu și-a ajutat fiul în carieră. Radu Ștefan Bănică dă cărțile pe față „Nici nu-mi doresc”

Data publicării:

Radu Ștefan Bănică a dezvăluit cum i-a influențat tatăl său parcursul în cariera artistică.

Radu Ștefan Bănică pare că îi calcă pe urme tatălui său celebru, băiatul reușind să obțină de la o zi, la alta, tot mai multe proiecte și rezultate atât în actorie, cât și pe plan muzical, debutând recent cu prima sa piesă. Totuși, în timp ce foarte multe persoane s-ar aștepta ca acesta să fie susținut la orice pas de Ștefan Bănică Jr, tânărul spune că nu a avut parte de niciun tratament preferențial, datorită numelui pe care-l poartă și a făcut totul pe cont propriu.

„Nu se implică deloc pe partea profesională, el e să zicem suport moral, la fel și mama, dar pe partea profesională nu se implică nimeni. Dacă prind acel eveniment, l-am prins pentru că l-am prins eu, dacă nu-l prind, nu l-am prins pentru că nu l-am prins.

Nu o să vină să zică: îl băgăm pe fi-miu sau ceva! Nu a făcut niciodată chestia asta și sincer nici nu-mi doresc.”, a mărturisit Radu Bănică pentru Playtech.ro.

VEZI și: Care este relația dintre Andreea Marin și Radu Bănică. Cei doi au stârnit uimirea fanilor

Este mândru de rezultate sale

Mai mult, toamna pare că a început excelent pentru Radu Bănică pe toate planurile, întrucât artistul susține faptul că, pe lângă reușitele pe care le-a marcat pe plan profesional, acesta a fost admis și la masterul mult visat. Fericirea și mândria este cu atât mai mare cu cât pe loc au fost mai mulți candidați, povestește fiul lui Ștefan Bănică.

„A început foarte bine, am primit răspunsul că am intrat la master. Au fost cred că vreo 5 candidați pe loc, e o concurență în orice domeniu, mai ales la facultăți. Mă bucur că am prins loc la master. Am început și stagiunea de teatru, am plecat la Turnu Severin, am avut spectacol și acum reîncepe treaba în forță.”, a mai spus artistul pentru sursa menționată anterior.

Te-ar putea interesa și: Ștefan Bănică Jr se mândrește cu fiul său. Ce notă a luat Radu Bănică la licență: "Aș fi putut să aprofundez și mai mult materia, au fost multe la mijloc"

Are o relație exemplară cu sora sa, Violeta

Invitată recent în cadrul emisiunii Întâlnire cu Arta, Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, vorbea despre relația deosebită pe care o are cu Radu. Tânăra are doar cuvinte de laudă la adresa sa și spune că el este unul dintre cei mai mari confidenți ai săi, fiind, de asemenea, și un exemplu demn de urmat pentru oricine.

„Ștefănel a ales să meargă pe actorie și pe muzic. Tocmai și-a lansat noul single „Tu”, vă rog să-l ascultați pe YouTube acum! Sunt foarte mândră de el pentru că știu, de atâta timp, că a vrut să facă acest lucru, doar că era foarte timid când era mic. A început cu lecții de canto și pur și simplu l-am văzut crescând, evoluând. Și acum, să-l văd pe scenă, să-l văd că scoate piese, îmi unge inima. Sunt atât de mândră de el, este unul din prietenii mei cei mai buni și este o persoană la care mă uit și îmi spun: Și eu vreau să fiu așa! Pentru că văd cât de tare a putut să crească, să evolueze, să treacă de anumite limite pe care le avea. N-am ce să-i reproșez, sunt doar plină de iubire”, a declarat Violeta Bănică în emisiunea Întâlnire cu Arta, de la Spectacola și DC News. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel