Care este relația dintre Andreea Marin și Radu Bănică. Cei doi au stârnit uimirea fanilor

Andreea Marin s-a afișat cu fiul lui Ștefan Bănică Jr. Cum arată cei doi împreună.

Cu ocazia unui eveniment monden, Andreea Marin să fiul lui Ștefan Bănică Jr. au s-au fotografiat împreună, iar fanii au rămas uimiți în urma acestei apariții. Mai mult decât atât, deși este o apropiată a copiilor cântărețului, ea nu a precizat niciodată direct care este, de fapt, relația dintre ei. Cu această ocazie, Andreea Marin sugerează că ea se simte bine întotdeauna în prezența copiilor fostului partener.

Vezi și: Andreea Marin, secretul unei siluete de invidiat. Ce dietă ține și cum arată meniul vedetei: „O mare varietate de feluri de mâncare gustoase ce se pregătesc rapid, în 2 până la 4 minute”

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute vedete din România, fiind foarte apreciată pentru stilul, dar și atitudinea ei. Fiind cândva într-o relație cu Ștefan Bănică, vedeta a considerat că este mai bine pentru ei să își despartă drumurile. Cu toate acestea, ea a rămas alături de copiii fostului iubit, chiar dacă, spre uimirea multora, ea nu mai este împreună cu celebrul cântăreț.

Rivalitatea dintre ea și Mihaela Rădulescu

Vezi și: „Am tot încercat să scap de această rivalitate” Andreea Marin, dezvăluiri despre tensiunile cu Mihaela Rădulescu. Concluzia relației cu Ștefan Bănică Jr

Cu coazia unui interviu, vedeta a mărturisit care este, de fapt, relația dintre ea și Mihaela Rădulescu, cea din urmă fiind, și ea, într-o relație cu celebrul Ștefan Bănică.

Multă vreme s-a speculat că între cele două femei a fost o rivalitate care nu s-a afișat direct, mai ales că amândouă sunt celebrități marcante pentru showbizul românesc.

„Nu a fost nicio luptă între mine şi Mihaela, nu au fost lucrurile dorite aşa de mine. Nu comunicăm şi în afara teleziunii. Cred că e mai bine să fim pe drumuri diferite. În afara televiziunii, nu avem o relaţie, nu avem compatibilităţi”, a precizat Andreea Marin, notează Viva.

Ce spune despre Ștefan Bănică Jr.

Vezi și: Andreea Marin, dezvăluiri emoționante despre părinții săi. Ce a făcut mama vedetei înainte cu o zi de accidentul rutier care i-a adus sfârșitul: ”Iubea viața”

Cu aceeași ocazie, vedeta a mărturisit câteva detalii și despre relația pe care a avut-o cu fostul partener. Ea a considerat că, atunci când lucrurile merg într-o direcție nedorită, nu este benefic să insiști.

„Nu vreau să răscolesc trecutul, nu îmi place să aduc în prim plan relaţiile încheiate. Întotdeauna fac totul, merg până la capătul drumului pentru a salva relaţia. Am încercat să fac ceva să fie mai bine, dar când ajungi la concluzia că nu mergi într-o direcţie bună nu are rost să mai stai… Nici tu, nici celălalt. Pentru că nu doar tu stagnezi…”, a încheiat vedeta, pentru sursa precizată.

Vezi și: Cum trece Andreea Marin peste certurile cu fiica sa: „Suntem amândouă la fel de focoase, ne ambalăm”

Cu toate acestea, Andreea Marin rămâne o personalitate marcantă în showbizul din România. Deși a avut parte de momente mai dificile de-a lungul vieții sale, vedeta se bucură de o lungă carieră profesională. Ea este îndrăgită de fanii ei pe care îi mereu la curent cu cele mai noi detalii ce apar în viața ei.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 14 sep 2023, 12:50 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience