Violeta Bănică: „Sunt atât de mândră să fiu fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin. Am doi părinți brilianți” / VIDEO

EXCLUSIV

Violeta Bănică, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr. a avut o primă apariție într-o emisiune TV, în platoul Spectacola și DC News, acolo unde a descris relația pe care o are cu părinții ei și a dezvăluit cât de mult își admiră fratele mai mare. 

Violeta Bănică a fost invitată în emisiunea Întâlnire cu Arta, de la Spectacola și DC News, acolo unde tânăra a venit însoțită de designerul Eli Lăslean. Cele două au vorbit despre proiectul Ellis Cool - Discover Yourself. 

Eli Lăslean a deschis un centru educativ la Arad - ELLIS Hub fashion design, care a avut deja primele grupe de absolvenți. Violeta Bănică i-a fost alături celebrului designer în tot acest demers, în calitate de ambasador al proectului. 


120 de copii și tineri au fost inițiați gratuit în modă, arte și meserii, la Arad. Cursanții au învățat, timp de 4 săptămâni, cum să își dezvolte stilul personal, design vestimentar, pictură, cusut manual, croșetat, tricotat, modeling, educație financiară și bune maniere. 


Violeta Bănică ne-a dezvăluit că a luat contact cu lumea artei de mică și că, deși este pasionată de latura creativă, își dorește să urmeze Dreptul. 


„Mi-a plăcut de mică arta. Mi-a plăcut să desenez, deși desenam oribil, mi-a plăcut să pictez, să dansez, să cânt, să cânt la pian, actoria a început să-mi placă de mică. Toate lucrurile acestea cu care am fost învățată de mică, au devenit pasiunile mele, deși nu aș profesa în acest domeniu, pentru că, într-adevăr, îmi place mai mult partea aceasta de Drept, în care mă îndrept. 

Sunt lucruri cu care am fost învățată de când eram mică, pentru că am fost crescută într-o casă și într-un loc creativ, care își permitea să experimentezi tot felul de părți ale muzicii, ale vieții. Și în momentul în care am descoperit ce îmi place și ce nu îmi place, abia apoi am putut să aleg”, a declarat Violeta Bănică în emisiunea Întâlnire cu Arta, de la Spectacola și DC News. 

 

Violeta Bănică, mândră că este fiica părinților ei


Întrebată cum a fost încurajată de părinții ei în alegerea viitorului profesional, tânăra ne-a dezvăluit că atât Andreea Marin, cât și Ștefan Bănică Jr i-au spus că o vor susține necondiționat, indiferent de drumul pe care îl va alege. 

„Ambii mei părinți mi-au spus același lucru: Noi vedem că ești un copil special, te iubim din tot sufletul și te susținem în orice vrei să faci. Și pentru asta îi iubesc și îi apreciez atât de mult. Am doi părinți brilianți, pur și simplu. Sunt atât de mândră să fiu fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin. Sunt doi oameni puternici, sunt doi oameni frumoși și sunt aici lângă mine oricând am nevoie”, a spus tânăra despre părinții ei. 


Radu Ștefan Bănică este cel mai bun  prieten al ei


Violeta are o relație deosebită cu fratele ei mai mare, Radu Ștefan, pe care îl descrie drept un model de evoluție la care aspiră. Cei doi mai au un frățior mai mic, din căsnicia tatălui lor cu Lavinia Pârva. 

„Ștefănel a ales să meargă pe actorie și pe muzic. Tocmai și-a lansat noul single „Tu”, vă rog să-l ascultați pe YouTube acum! Sunt foarte mândră de el pentru că știu, de atâta timp, că a vrut să facă acest lucru, doar că era foarte timid când era mic. A început cu lecții de canto și pur și simplu l-am văzut crescând, evoluând. Și acum, să-l văd pe scenă, să-l văd că scoate piese, îmi unge inima. Sunt atât de mândră de el, este unul din prietenii mei cei mai buni și este o persoană la care mă uit și îmi spun: Și eu vreau să fiu așa! Pentru că văd cât de tare a putut să crească, să evolueze, să treacă de anumite limite pe care le avea. N-am ce să-i reproșez, sunt doar plină de iubire”, a mai spus tânăra.  

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Dată: 19 aug 2023, 13:34 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience