Ștefan Bănică Jr se mândrește cu fiul său. Ce notă a luat Radu Bănică la licență: "Aș fi putut să aprofundez și mai mult materia, au fost multe la mijloc"

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ radustefanbanica
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ radustefanbanica

Radu Ștefan Bănică a dezvăluit ce notă a luat la licență.

Ștefan Bănică Jr. se poate considera un părinte fericit și împlinit.Fiul său a absolvit Facultatea de Actorie (din cadrul Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale din Bucureşti, n.r.) și a luat o notă mare la examenul de licență. 

Ce notă a luat Radu Ștefan Bănică la licență

Radu Ștefan Bănică s-a descurcat de minune la examenul de licență, obținând nota de 9,20. Acum, tânărul se pregătește pentru masteratul în Actorie. 

„A fost foarte bine. Am învățat și mă bucur că am terminat facultatea pe o notă pozitivă, adică 9,20, dar pentru mine nu a contat nota, cât a contat cu ce am rămas. Și acum mă pregătesc pentru masterat în Actorie. Sunt 10 locuri pe țară, deci concurența e mare. Admiterea e în septembrie și sunt mai multe probe: monolog, moment artistic, cred că este și ceva de scris, încă nu știu, nu s-au afișat. Aș fi putut să aprofundez și mai mult materia, au fost multe la mijloc„, a declarat fiul lui Ștefan Bănică pentru playtech.ro.

Fiul lui Ștefan Bănică Jr. a dezvăluit și ce reacție au avut părinții săi la aflarea notei obținute la examenul de licență. 

„Încă nu am primit diploma, o primesc peste un an de zile. A fost mândru și el și mama. Azi e ziua mamei mele. I-am dăruit două brățări din argint. Îi place culoarea și am vrut să-i fac pe plac.”

Pe lângă actorie, Radu Ștefan Bănică este pasionat și de muzică. Recent, fiul lui Ștefan Bănică Jr, urmează să scoată și o piesă. 

„Săptămâna viitoare lansez primul meu single, așa că vara asta va fi doar muzică și deabia aștept.  E o piesă de vară, de dans, pe 26 iulie o lansez, deabia aștept să o ascultați. Se numește Tu'. Este de dragoste, dar ritmul m-a inspirat. Eu împreună cu Andrei Bănuță și Sârbu Damiana. Sunt doi prieteni foarte buni„, a mai dezvăluit Radu Ștefan Bănică.

Radu Ștefan Bănică, cele mai importante lecții predate de tatăl său

Radu Ștefan a dezvăluit pentru Gândul că a avut de învățat lecții importante de la părinții săi. Ce a preluat de la Ștefan Bănică este profesionalismul, un detaliu cheie în activitatea sa. El precizează că primul său eveniment a fost unul copleșitor, venindu-i să plângă atunci când a văzut mulțimea de pe scenă. Tatăl său nu a făcut excepții și l-a privit ca pe un alt artist invitat la eveniment.

”Profesionalismul, pe partea carierei. Prima oară când am fost pe scenă la Sala Palatului a fost în 2012. Am avut un moment cu tata. Îmi amintesc că primul impuls a fost să plâng de emoție, mai ales când am văzut atât de mulți oameni. Totul s-a întâmplat într-o secundă și cumva mi-am revenit imediat. E foarte exigent și nu face excepție. Eu n-am fost fiul lui atunci, am fost pur și simplu un invitat artist. Pe fișa postului, profesionalism. Nu există excepții”, a spus băiatul, pentru sursa precizată.

Trebuie să aibă grijă în privința prestigiului familiei

Tânărul a mai precizat și că părinții săi nu au acordat atenție pregătirii pentru a deveni o celebritate în sens personal, ci, mai degrabă, l-au educat să fie atent în privința prestigiului familiei.

”Nu știu dacă m-au pregătit pentru celebritatea mea, cât pentru celebritatea familiei. De mic mi-au spus anumite reguli pe care ar trebui să le respect, reguli ce mi se par normale acum. Era vorba de imaginea tatei la mijloc. Nu pot să mă plâng. M-au învățat să fiu politicos, să am maniere, lucruri pe care ar trebui să le facă oricine.”, a mai adăugat acesta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel