Un cuplu și-a abandonat copilul pe aeroport. Motivul halucinant pentru care cei doi părinți au vrut să se urce în avion fără acesta

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Un cuplu și-a abandonat copilul pe aeroport, după ce a refuzat să-i plătească biletul de avion

Doi părinți care s-au legitimat cu pașapoarte belgiene și-au abandonat copilul la check-in pe aeroportul din Tel Aviv, după ce au refuzat să-i cumpere și acestuia un bilet de îmbarcare.

 

Personalul unui aeroport din Tel Aviv a fost șocat săptămâna aceasta după ce un cuplu și-a abandonat bebelușul la check-in după ce a refuzat să cumpere un bilet pentru copil, potrivit DailyStar.

Se pare că cei doi zburau din orașul israelian spre Bruxelles, dar la îmbarcare au realizat că nu cumpăraseră un bilet și pentru copilul lor.


În autobuze și trenuri, copiii mici pot călători gratuit, însă, în cazul zborurilor, acest lucru se aplică doar celor cu vârsta cuprinsă între 14 zile și doi ani.

Din păcate, se pare că părinții au decis să riște și să se urce în avion fără să plătească pentru un al treilea bilet.

Cei doi - care aveau pașapoarte belgiene - au refuzat să plătească biletul copilului atunci când personalul companiei aeriene le-a cerut acest lucru.

Ei păreau să aibă copilul într-un cărucior în timp ce mergeau la controlul pașapoartelor, relatează Jerusalem Post.

Din nefericire, în timp ce treceau de linia de control la frontieră, se pare că au abandonat copilul în cărucior și au încercat să se urce în avion fără el.

Personalul aeroportului a observat și a chemat poliția care a luat cuplul pentru interogatoriu.

Un manager al companiei aeriene de la ghișeu a afirmat că toți cei care au observat incidentul au fost șocați și îngroziți de faptul că nou-născutul a fost pur și simplu abandonat.


"Nu am văzut niciodată așa ceva", a spus managerul.

"Nu ne venea să credem ce vedeam".


Cuplul ar fi ajuns cu întârziere la Terminalul 1 din Tel Aviv, după ce ghișeul de check-in s-a închis, relatează Autoritatea Aeroporturilor din Israel.

Ei au vrut apoi să treacă rapid de controlul de securitate și să se îmbarce în avionul lor - dar au lăsat copilul lângă banda rulantă.

Compania aeriană a declarat pentru LADbible : "Acești pasageri care călătoreau de la Tel Aviv la Bruxelles (31 ianuarie) s-au prezentat la check-in fără o rezervare pentru copilul lor.

"Ei au trecut apoi la securitate lăsând copilul în urmă la check-in.

"Agentul de check-in de la aeroportul Ben Gurion a contactat securitatea aeroportului, care a recuperat acești pasageri, iar acest lucru este acum o problemă pentru poliția locală."

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel