„Ești un produs ieftin în showbiz, o glumă din punct de vedere muzical” Fiul Corneliei Catanga, reacție acidă la adresa lui Nicole Cherry

Data publicării:
Sursa foto: Alexandru Pădureanu și Nicole Cherry/ instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Alexandru Pădureanu și Nicole Cherry/ instagram/ colaj foto

Fiul Corneliei Catanga a răbufnit la adresa lui Nicole Cherry, după ce artista a făcut căteva afirmații controversate, în cadrul unui podcast. 

Alexandru Pădureanu a lansat un atac la adresa lui Nicole Cherry, după ce artista a fost invitată în podcast-ul lui Mihai Morar și a vorbit despre carieră, dar și despre relația pe care a avut-o cu familia Corneliei Catanga. 

Fiul Corneliei Catanga, reacție acidă la adresa lui Nicole Cherry

Fiul Corneliei Catanga a răbufnit, după ce Nicole Cherry a mărturisit că nu au fost niciodată în relații apropiate și că familia Corneliei Catanga ar fi încercat să profite de pe urma celebrității ei. Auzind aceste afirmații, Alexandru Pădureanu nu a mai rezistat și a transmis un mesaj dur. 

„Draga noastră, mare-mică vedetă! Ești un produs extrem de ieftin în showbiz-ul românesc, remarcându-te ca un artist care face comerț, și nu artă, cochetând cu manelele. Deși, dacă stau bine să mă gândesc, nu ai să cânți niciodată mai bine ca aceste fete și ca acești băieți care au apărut, deoarece tu ești o „glumă' din punct de vedere muzical, care a avut noroc. Și ți-o spune un muzician! Dar tu ești în necunoștință de cauză și nu am pretenții de la tine.

Tu nu știi ce înseamnă sensul cuvântului muzician. Nu noi suntem cei care trebuie să fim mândri că faci parte din neamul nostru, ci tu! Iar tu nu știi să faci diferența dintre popularitate și celebritate. Eu, personal, nu aveam nimic cu tine, dacă nu te exprimai la modul în care te-ai exprimat. Nu uita niciodată că părinții mei au o carieră de 50 de ani de activitate, mama fiind UNICĂ în muzica lăutărească, iar tatăl meu e considerat la ora actuală unul dintre cei mai mari cântăreți de romanțe, care au mai rămas în viață. Așa că atunci când ți se ia un interviu, să fii foarte atentă în exprimare', a spus fiul Corneliei Catanga pentru Playtech.

Ce a spus Nicole Cherry despre familia Corneliei Catanga

„Aurel este fratele bunicii mele… Tata nu cunoștea de la ei despre muzică, relația noastră cu ei nu a fost una extrem de apropiată, era una, așa, ne vizitam rar, când mai venea pe la bunica mea, dar cam atât, niciodată nu s-a întâmplat mai mult decât atât… Eu vă zic că le-am oferit tot respectul și chiar dacă au mai comentat despre mine, eu n-am spus nimic și în continuare îl respect pe Mitică.

Dar, nu că el s-a certat cu tata. Dar, până să fiu cunoscută, niciodată nu eram așa de apropiați și, apoi, dintr-odată, trebuia să fim apropiați. Eu am urmat cursul firesc al lucrurilor, iar respectul a fost și este în continuare pentru Mitică, cum îi spun, și îmi pare rău de tot ce s-a întâmplat. Nu am ajuns la înmormântarea Corneliei, mama și tata au fost acolo… Atunci eu tocmai aflasem că sunt însărcinată, mi-era și foarte rău, așteptam să iasă testul ok, să știu că este copilul bine înainte să anunț. Pentru că nu am fost la înmormântare, toată lumea m-a văzut atunci oaia neagră… Dacă eu nu am comentat, e pentru că am nu am vrut să dau curs unor lucruri care oricum nu ajutau. Cum aș fi putut să zic că nu e așa, dacă ei credeau că e așa?”, a spus Nicole Cherry, în podcastul amintit.

Citește și: Aurel Pădureanu, motivul pentru care nu a fost invitat la nunta nepoatei sale, Nicole Cherry:„Ei sunt mai răutăcioși”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel